- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλος στην Ιταλία με τον ομαδικό βιασμό 13χρονης - Χημικό ευνουχισμό ζητά ο Σαλβίνι
Ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και τον ανάγκασαν να παρακολουθεί
Ιταλία: Σάλος με τον βιασμό 13χρονης -Ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και τον ανάγκασαν να παρακολουθεί
Ένα 13χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από επτά άτομα σε δημόσιες τουαλέτες, με τους ίδιους να αναγκάζουν τον φίλο της να παρακολουθεί τη φρικτή επίθεση. Σάλος έχει δημιουργηθεί στη γετονική χώρα από την αποτρόπαια επίθεση.
To χρονικό της επίθεσης και του βιασμού της 13χρονης στην Ιταλία
Το θύμα βρισκόταν στους κήπους της Villa Bellini στη Σικελία της Ιταλίας μαζί με τον φίλο της, 17 ετών, στις 30 Ιανουαρίου, όταν τους πλησίασε μια ομάδα ανδρών. Την έσυραν στις κοντινές τουαλέτες και τη βίασαν δύο άνδρες, ενώ ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον εφιάλτη.
Μετά τη δεύτερη επίθεση κατάφερε να ξεφύγει από τα βασανιστήρια μαζί με το φίλο της και σήμανε συναγερμό όταν τους βρήκαν περαστικοί. Η μαρτυρία του ζευγαριού, μαζί με υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, βοήθησε στον εντοπισμό των επτά υπόπτων -μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι- οι οποίοι έκτοτε συνελήφθησαν, σύμφωνα με την la Repubblica.
Οι αντιδράσεις των ηγετών στην Ιταλία
Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την εγγύτητά της στο νεαρό θύμα: «Μου κάνει εντύπωση ότι την ημέρα κατά την οποία γιορτάζεται ένας πολύ νεαρός μάρτυρας της χριστιανικής παράδοσης, θα πρέπει να δούμε ένα άλλο πολύ νεαρό θύμα σεξουαλικής βίας. Θέλω να το πω αυτό για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου σε αυτήν και την οικογένειά της. Το κράτος θα είναι εκεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».
Άλλοι ηγέτες στην Ιταλία κάλεσαν τους υπεύθυνους για το άγριο έγκλημα να υποβληθούν σε χημικό ευνουχισμό - μια τιμωρία που είχε συζητηθεί στο παρελθόν στη χώρα για τους βιαστές. Ο Ματέο Σαλβίνι, αναπληρωτής πρωθυπουργός, δήλωσε: «Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που έχουν υποφέρει από το θάνατο: «Κορίτσι βιάστηκε από μια συμμορία επτά ατόμων μπροστά στον φίλο της, ο οποίος απειλήθηκε, εμποδίστηκε και κρατήθηκε μακριά. Μην έρχεστε να μου μιλήσετε για "ανοχή" ή "λάθος".
«Μπροστά σε τέτοιου είδους φρικαλεότητες δεν μπορεί να υπάρξει επιείκεια αλλά μόνο μία θεραπεία: χημικός ευνουχισμός. Βασίζομαι στην πρόταση που παρουσίασε ο Σύνδεσμος για να ψηφιστεί το συντομότερο δυνατό». Πιστεύεται ότι οι επτά άνδρες που συνελήφθησαν είναι από την Αίγυπτο, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Με πληροφορίες από Daily Mirror
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παράλληλα, ένα διαφορετικό μοντέλο πατρότητας φαίνεται να αναδύεται στα social media
Μετά τη συντριπτική εκλογική ήττα της συμμαχίας του έπειτα από 16 χρόνια
Από κινητά μέχρι τρακτέρ
Από τη σύγκρουση υπέστη βαριά τραύματα και έπεσε σε κώμα
Μπορεί η Αμερική να καθαιρέσει τον Τραμπ; Και αν ναι, θέλει;
Το διπλωματικό σκηνικό γίνεται εκ νέου θολό
Ορισμένοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους για περισσότερες από 12 ώρες
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια και εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να περικόψει τη χρηματοδότησή της
Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι η ταπείνωση από τον Ομπάμα το 2011 τον έστρεψε στην πολιτική
Σε μια περίοδο που οι λεγόμενες «prediction markets» κερδίζουν συνεχώς έδαφος
«Ο κόσμος μου, όπως τον ήξερα, κατέρρευσε», αναφέρει χαρακτηριστικά
Μπαράζ 660 πυραύλων και drones έπληξε υποδομές στο Ντνίπρο
Ο Μπόρις Πιστόριους ανακοίνωσε την ετοιμότητα του ναυτικού για ναρκαλιεία και επιτήρηση
Το υπουργείο Δικαιοσύνης διευρύνει τις μεθόδους εκτέλεσης των μελλοθάνατων, επαναφέροντας πρακτικές που είχαν καταργηθεί
Παραδέχτηκε πως είχε εντοπιστεί ο ύποπτος λογαριασμός της 18χρονης μήνες πριν τη δολοφονία οκτώ ανθρώπων
Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά φερόμενων διακινητών ναρκωτικών εν μέσω αντιδράσεων
«Συγκεκριμένα μέτρα μείωσης των κινδύνων πρέπει να εφαρμοστούν»
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό
«Όπως βλέπετε, θα γεννήσω από στιγμή σε στιγμή», είπε στην τελευταία ενημέρωση πριν γίνει για δεύτερη φορά μητέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.