Κοσμος

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Τουρκία - 19χρονος πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί

Ο άνδρας κατέληξε λίγη ώρα μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποτρόπαιο έγκλημα στην Τουρκία - 19χρονος πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί
Αποτρόπαιο έγκλημα στην Τουρκία - 19χρονος πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί

Τουρκία: 19χρονος πυροβόλησε τρεις φορές πισώπλατα οδηγό ταξί - Ο άνδρας κατέληξε λίγη ώρα μετά

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δολοφονία ενός οδηγού ταξί από έναν 19χρονο, ο οποίος τον πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τον λήστεψε.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στη Σμύρνη όταν ο 44χρονος Ογκούζ Εργκέ πήρε «κούρσα» τον 19χρονο.

Στο βίντεο που έχει αποτυπωθεί στα πλάνα της κάμερας ασφαλείας που είχε ο οδηγός στο ταξί του, φαίνεται ο 19χρονος την ώρα που ρώτησε «τι χρωστάω;» και πριν ο 44χρονος να απαντήσει, ο νεαρός φαίνεται να τον πυροβολεί τρεις φορές. Μάλιστα, την επόμενη στιγμή φαίνεται να κάνει ότι ψάχνει στην τσέπη του για χρήματα και να λέει ειρωνικά «221 λίρες αδερφέ».

Αφού πυροβόλησε τον 44χρονο, ο 19χρονος φαίνεται να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, να ψάχνει το ταξί για χρήματα και να λέει στον 44χρονο «δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τους πάντες».

Δολοφονία οδηγού ταξί στην Τουρκία: «Προέκυψε η ληστεία» σύμφωνα με τον 19χρονο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τουρκικών Μέσων, στα πλάνα που δεν έχει δημοσιευτεί, ο 44χρονος φέρεται να λέει στον 19χρονο πως «δεν θα σε πάρει κανείς αν φοράς μάσκα. Πρέπει, όμως, να αφήνουμε τον κόσμο στον δρόμο με τέτοιο καιρό; Κάνει παγωνιά».

Ο άτυχος οδηγός ταξί μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και αστυνομικοί εξέτασαν 110 ώρες υλικού από 70 κάμερες ασφαλείας και τελικά εντόπισαν τον 19χρονο. Μετά από έφοδο στο διαμέρισμά του, εντόπισαν το όπλο, γεμιστήρες και τα χρήματα που είχε κλέψει.

Στην πρώτη του κατάθεση ο 19χρονος φέρεται να είπε ότι δεν μπήκε στο ταξί με σκοπό τη ληστεία αλλά προέκυψε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ