Κοσμος

Fitness influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Βραζιλία

Πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fitness influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Βραζιλία
Fitness influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Βραζιλία

Βραζιλία: Fitness influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της - Πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας της δημοφιλούς Βραζιλιάνας fitness influencer, Debora Michels, από τον άνδρας της, ο οποίος πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της.

Η 30χρονη βρέθηκε στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι των γονιών της στο Μαυροβούνιο, μια πόλη στη νότια πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Βραζιλία: Πώς έγινε η δολοφονία 

Σύμφωνα με τα ως τώρα ρεπορτάζ, η αστυνομία εκτιμά πως την άτυχη γυναίκα τη σκότωσε ο επί 10 χρόνια σύζυγός της, Alexander Gunsch. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του άρχισε να αισθάνεται άρρωστη και σύντομα έχασε τις αισθήσεις της. Και ενώ ξεκίνησε να πηγαίνει στο νοσοκομείο, όταν κατάλαβε ότι ήταν νεκρή, την πέταξε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι των γονιών της.

Το στιγμιότυπο με τον Gunsch να βγάζει το πτώμα της Deby από το αυτοκίνητό του και να το πετάει στο πεζοδρόμιο έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

«Αυτή η κατάσταση είναι αποκρουστική. Αυτό που θέλει η οικογένειά μας είναι δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν ατιμώρητο. Η οικογένεια έχει πολλή δύναμη για να αντέξει αυτή την κατάσταση. Η κοινότητα είναι τρομοκρατημένη. Την ημέρα πριν από το έγκλημα συζητούσαν να χωρίσουν. Όλα έμοιαζαν να είναι καλά, μέχρι που οι γονείς μου ξύπνησαν και βρήκαν την κόρη τους νεκρή μπροστά στο σπίτι», ανέφερε ο αδερφός της Michels.

Να σημειωθεί πως η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται και ο σύζυγος κρατείται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ