Κοσμος

Ο Mark Ruffalo εξομολογήθηκε το δύσκολο χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο

«Είχε παραλύσει η αριστερή πλευρά του προσώπου μου», αποκάλυψε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Mark Ruffalo
Ο Mark Ruffalo εξομολογήθηκε τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε πριν από περίπου 20 χρόνια © EPA / ALLISON DINNER

Mark Ruffalo: Η εξομολόγηση για τον όγκο στον εγκέφαλο και το δύσκολο χειρουργείο 23 χρόνια πριν

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Mark Ruffalo για τις δύσκολες στιγμές που έζησε το 2001, όταν σε εξετάσεις εντοπίστηκε καλοήθης όγκος στον εγκέφαλό του. Ο ηθοποιός και υποψήφιος για Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου για την ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, περιέγραψε σε Podcast την περιπέτειά του και αποκάλυψε ότι όταν ξύπνησε από το δύσκολο και επικίνδυνο χειρουργείο, η αριστερή πλευρά του προσώπου του είχε παραλύσει

«Είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο μετά την επιτυχία του "You Can Count on Me"», είπε ο 56χρονος ηθοποιός και ανέφερε ότι πήγε στον γιατρό μετά από έναν πολύ έντονο εφιάλτη, που του δημιούργησε μία «αίσθηση καταστροφής». Όπως παραδέχθηκε, το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν μία μόλυνση στο αυτί. «Η νοσοκόμα καλεί τον γιατρό, τους άκουγα να μιλάνε στο άλλο δωμάτιο. Μπαίνει μέσα, είναι κάπως σαν ζόμπι και λέει: "Έχεις μια μάζα πίσω από το αριστερό σου αυτί στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ και δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να πούμε μέχρι να γίνει βιοψία"», είπε.

Mark Ruffalo: Ο όγκος στον εγκέφαλο και η δύσκολη περίοδος μετά το χειρουργείο

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιβεβλημένη, ωστόσο, δεν θέλησε να ταράξει την εγκυμονούσα - τότε - σύζυγό του, αποκαλύπτοντάς της τη διάγνωση του γιατρού για τον όγκο. Ο Ruffalo είπε στον Coigney για την υγεία του μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου τους, το βράδυ πριν από το ραντεβού του με τον νευρολόγο. «Όταν το είπα στη Sunny, πρώτα νόμιζε ότι αστειεύομαι», είπε στην εκπομπή. «Και μετά ξέσπασε σε κλάματα και είπε: "Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινες νέος"».

Ο Ruffalo αφαίρεσε τον καλοήθη όγκο χειρουργικά. Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, υπήρχε 20% πιθανότητα να πάθει βλάβη το νεύρο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και 70% πιθανότητες να χάσει την ακοή του από το αριστερό του αυτί. «Όταν ξύπνησε από τη νάρκωση ήμουν τελείως κουφός από το ένα αυτή. Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου ήταν εντελώς παράλυτη. Δεν μπορούσα ούτε να κλείσω το μάτι μου. Μιλούσα από την άκρη του στόματός μου». Η παράλυση εξαφανίστηκε μετά από έναν χρόνο, όμως ο Mark Ruffalo αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής μέχρι και σήμερα. 

Με πληροφορίες από People

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ