Κοσμος

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο Christian Oliver και οι δύο κόρες του

Πώς οι διακοπές στην Καραϊβική μετατράπηκαν σε τραγωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Christian Oliver με τη σύζυγό του και τη μικρότερη κόρη του στην πρεμιέρα ταινίας λίγα χρόνια πριν βρει τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα
O Christian Oliver με τη σύζυγό του και τη μικρότερη κόρη του στην πρεμιέρα ταινίας λίγα χρόνια πριν βρει τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα στην Καραϊβική © EPA / NINA PROMMER

Christian Oliver: Νεκρός ο ηθοποιός και οι κόρες του - Το αεροπορικό δυστύχημα, η τελευταία ανάρτηση και το βίντεο ντοκουμέντο

O Christian Oliver και οι δύο ανήλικες κόρες του βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε την Πέμπτη (4.1) ανοιχτά των ακτών νησιού της Καραϊβικής. 

Ο γερμανικής καταγωγής ηθοποιός επέβαινε μαζί με τις κόρες του σε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο, το οποίο απογειώθηκε περίπου στις 12.10 μ.μ τοπική ώρα από αεροδρόμιο στο Bequia. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι το αεροπλάνο – με κατεύθυνση προς την κοντινή Αγία Λουκία – αντιμετώπισε απροσδιόριστες δυσκολίες κατά την πτήση και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Ψαράδες, δύτες και μέλη της ακτοφυλακής βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής και το στρατιωτικό προσωπικό κατάφερε να περισυλλέξει τα τέσσερα πτώματα των ανθρώπων που βρίσκονταν στο αεροπλάνο: τον 51χρονο Christian Oliver την 10χρονη κόρη του Annik και τη μεγαλύτερη αδελφή της, Madita, αλλά και τον πιλότο του αεροπλάνου Robert Sacks. Η ακτοφυλακή μετέφερε τα πτώματα σε τοπικό νεκροτομείο με βάρκα, όπου θα γίνει και η νεκροψία - νεκροτομή. 

Christian Oliver: Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο ηθοποιός

Συνάδελφοι και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Christian Oliver και οι κόρες του βρήκαν τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα. Ο 51χρονος ηθοποιός είχε μόλις  ολοκληρώσει τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών του για την επερχόμενη ταινία με τίτλο Forever Hold Your Peace.

Ο σκηνοθέτης του Forever Hold Your Peace, Νικ Λάιον, απέτισε φόρο τιμής στον Όλιβερ αργά την Πέμπτη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο και τον αείμνηστο ηθοποιό την τελευταία μέρα των γυρισμάτων τους.  Η συμπρωταγωνίστριά του στο Forever Hold Your Peace, Bai Ling, δημοσίευσε επίσης ένα αφιέρωμα στον Oliver στο Instagram, αποκαλώντας τον «τόσο γενναίο ηθοποιό και όμορφο άνθρωπο».

Τα 30 χρόνια καριέρας του Christian Oliver

Η καριέρα του Christian Oliver ξεκίνησε το 1994 με έναν ρόλο σε 26 επεισόδια στην εκπομπή Saved by the Bell: The New Class. Από το 2006 έως το 2008, υποδύθηκε χαρακτήρες στο The Good German των Clooney και Cate Blanchett, στο Speed ​​Racer του Emile Hirsch και στο Valkyrie του Tom Cruise.

Εκτός από τον ρόλο του στο Forever Hold Your Peace, ο Christian Oliver χάρισε τη φωνή του σε σειρές βιντεοπαιχνιδιών όπως το Call of Duty και Medal of Honor το 2017 και το 2020, αντίστοιχα.

Η τελευταία ανάρτηση του Christian Oliver

Τρεις ημέρες πριν βρεθεί το τραγικό δυστύχημα, ο Christian Oliver έκανε την τελευταία του ανάρτηση από τις διακοπές με την οικογένειά του. «Χαιρετισμούς από κάπου στον παράδεισο! 2024 ερχόμαστε», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Christian Oliver. 

Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του αεροπλάνου με τον Christian Oliver

Τις τελευταίες ώρες διεθνή ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Christian Oliver και οι κόρες του, πέφτει στη θάλασσα ανοιχτά των ακτών νησιού της Καραϊβικής. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ