Κοσμος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Τις πρώτες πρωινές ώρες 5 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους σε Ντόνετσκ και Οδησσό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας © EPA/YAKIV LIASHENKO

Ρωσία - Ουκρανία: Ολονύχτιες επιθέσεις σε Ντόνετσκ και Οδησσό - Τις πρώτες πρωινές ώρες 5 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους 

Tο ουκρανικό πυροβολικό έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες την ελεγχόμενη από τις φιλορωσικές δυνάμεις πόλη Ντονέτσκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, ανακοίνωσε ο διορισμένος από τη Μόσχα περιφερειάρχης Ντενίς Πουσίλιν.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, λίγα λεπτά μετά τη 01:00, ο Πουσίλιν ανέφερε ότι «τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν» από την ομοβροντία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον του κέντρου της πόλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy2pe44i7rop)

Εν τω μεταξύ, ουκρανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της ουκρανικής επικράτειας. Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της νύχτας οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επιθέσεις στις περιφέρειες Μικολάιβ, Οδησσού και Ντνιπροπετρόφσκ.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από πλήγματα σε Ντονέτσκ και Οδησσό

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία τις πρώτες ώρες του 2024, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από πλήγματα σε Ντονέτσκ και Οδησσό.

Λίγο πριν από τις 04:00, ο περιφερειάρχης Οδησσού Όλεχ Κίπερ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Telegram ότι «ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και εννέα τραυματίστηκαν» σε επίθεση που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις. Επιθέσεις αναφέρθηκαν επίσης στις περιφέρειες Μικολάιβ και Ντνιπροπετρόφσκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ