Κοσμος

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: 39χρονος σκότωσε με μαχαίρι 2 ενήλικες και 2 παιδιά

Τα θύματα ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας - Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο αστυνομικοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό στη Νέα Υόρκη
© Unsplash

Νέα Υόρκη: 39χρονος σκότωσε 4 μέλη της οικογένειάς του και πυρπόλησε το σπίτι τους - Νεκρός ο δράστης

Σε σοκ βρίσκεται το Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου ένας 39χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μέλη της ίδιας του της οικογένειας σκοτώνοντας τέσσερα από αυτά (ανάμεσά τους και δύο παιδιά), ενώ τραυμάτισε σοβαρά ένα ακόμη καθώς και δύο αστυνομικούς.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα), όταν η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από ένα έφηβο κορίτσι ότι «ο ξαδερφός μου σκοτώνει την οικογένεια μου» στην περιοχή του Far Rockaway.

Με το που μετέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, αντίκρισαν έναν άνδρα που προσπαθούσε να φύγει από το σπίτι κρατώντας μια βαλίτσα. Όταν τον ρώτησαν τι κάνει, ο 39χρονος κάρφωσε τον έναν αστυνομικό στον λαιμό με το μαχαίρι και χάραξε τον άλλο στο πρόσωπο. Τελικά, ένας τρίτος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη.

Η φρίκη, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί βρέθηκαν ενώπιον ενός αποτρόπαιου θεάματος. Ένα 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην είσοδο του σπιτιού, ενώ στο εσωτερικό βρίσκονταν νεκρά άλλα τρία άτομα: ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και ένας άνδρας περίπου 30 ετών.

Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας βρέθηκε τραυματισμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως επίσης και οι δύο τραυματίες αστυνομικοί.

Εκτός των άλλων, ο δράστης φέρεται να είχε βάλει και φωτιά μέσα στο σπίτι, την οποία έσβησαν οι πυροσβέστες.

Ο ύποπτος έχει κατονομαστεί ως Κόρτνεϊ Γκόρτον (Courtney Gordon), 39 ετών, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαλευκάνει την οικογενειακή αυτή τραγωδία.

Με πληροφορίες από NYPost

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ