Κοσμος

Kanye West και Bianca Censori - Γιατί χώρισε το διάσημο ζευγάρι

Οι αυστηροί κανόνες και η απομόνωση από την οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Kanye West και Bianca Censori - Γιατί χώρισε το διάσημο ζευγάρι
Ο Kanye West και η Bianca Censori παντρεύτηκαν μυστικά τον Δεκέμβριο του 2022 © Getty Imagew / Rachpoot/Bauer-Griffin

Kanye West και Bianca Censori: Γιατί χώρισε το διάσημο ζευγάρι - Οι αυστηροί κανόνες και η απομόνωση από την οικογένειά της

Ο Kanye West οδεύει ολοταχώς προς άλλο ένα διαζύγιο μετά το χωρισμό από τη σύζυγό του Bianca Censori. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ο 46χρονος ράπερ και η 28χρονη αρχιτεκτόνισσα, φέρεται να «κάνουν ένα διάλειμμα» από το γάμο τους, όπως αναφέρει το Hollywood life.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx2te00nws8p)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά η οικογένεια και οι φίλοι της Bianca δεν φαίνεται να εγκρίνουν τη σχέση της με τον Kanye. Ο Kanye ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Kim Kardashian, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Μετά από όλη τη διαμάχη γύρω από το όνομά του τα τελευταία χρόνια, ο τελευταίος του γάμος δείχνει να αποτυγχάνει.

Γιατί χώρισαν ο Kanye West και η Bianca Censori

Στις 17 Νοεμβρίου, η U.S. Sun ανέφερε ότι ο Kanye και η Bianca περνούν χρόνο χωριστά από τον Οκτώβριο. Μια πηγή υποστήριξε ότι η σχέση με τον Kanye έχει «επιβαρύνει» την Bianca. Οι φίλοι της Bianca φέρεται να επενέβησαν για να την πείσουν να χωρίσει με τον ράπερ. Τα μέλη της οικογένειας της Bianca επίσης δεν εγκρίνουν τη σχέση τους.

«Η οικογένειά της δεν ήταν ποτέ υπέρ του Ye, και τα κοντινά της άτομα αμφέβαλλαν αν ο γάμος του ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε η U.S. Sun. «Είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος να είσαι κοντά του και η Bianca ήταν ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που ασχολήθηκαν ποτέ μαζί του. Ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον Ye».

Από τότε που αναφέρθηκε ο χωρισμός τους, ο Kanye περνά χρόνο στη Σαουδική Αραβία ετοιμάζοντας νέα μουσική και επικεντρώνεται στο να ξαναχτίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ye έχει ένα πολύ συγκεκριμένους κανόνες για τη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένου του τι να φάει και να φορέσει. Η εφημερίδα αποκάλυψε επίσης ότι της είπαν να μην μιλήσει σε κανέναν και ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα ανησυχούσαν.

Πόσο καιρό ήταν μαζί ο Kanye West και η Bianca Censori

Ο Kanye και η Bianca παντρεύτηκαν στις 20 Δεκεμβρίου 2022 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Η μυστική τελετή έλαβε χώρα λιγότερο από ένα μήνα αφότου ο Kanye οριστικοποίησε το διαζύγιό του με την Kim. Η είδηση ​​του γάμου του Kanye και της Bianca δεν έγινε γνωστή μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Μετά το γάμο, ο Kanye και η Bianca πήγαν για μήνα του μέλιτος στο θέρετρο Armangiri στη Γιούτα. Ο Kanye αργότερα συνάντησε τα πεθερικά του στην Αυστραλία τον Ιανουάριο. Τον ίδιο μήνα, το ζευγάρι εθεάθη με τη μεγαλύτερη κόρη του Kanye, North West, σε ένα ραντεβού στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Το καλοκαίρι, ο Kanye και η Bianca έκαναν διακοπές στην Ιταλία, οι οποίες κατέληξαν να είναι μια από τις τελευταίες τους εξόδους πριν από τον χωρισμό τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ