Κοσμος

Άγρια δολοφονία νεαρής γυναίκας στην Καλιφόρνια - 26χρονος τη χτύπησε μέχρι θανάτου με πυροσβεστήρα

Ο δράστης επιχείρησε να κρύψει το πτώμα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 27χρονη δολοφονήθηκε στην Καλιφόρνια
© Youtube / KCAL News

Καλιφόρνια: Δολοφονία νεαρής γυναίκας από 26χρονο - Πυροσβεστήρας το «όπλο» του φόνου

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία 27χρονης στην Καλιφόρνια. Δράστης φέρεται να είναι ένας 26χρονος, ο οποίος φαίνεται ότι της κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα με πυροσβεστήρα και στη συνέχεια προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» το πτώμα της.  

Σύμφωνα με το People, μετά τη σύλληψή του την Τετάρτη, ο Dino Rojas-Moreno «κατηγορήθηκε για δολοφονία επειδή ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια 27χρονη γυναίκα με πυροσβεστήρα και άφησε το σώμα της με μια σακούλα άμμου, καλύπτοντας το κεφάλι της, σε ένα κοντινό εργοτάξιο». Σύμφωνα με το Γραφείο του Orange County DA, οι κατηγορίες του Rojas-Moreno περιλαμβάνουν, «μία κακούργημα για δολοφονία, μία ενίσχυση σε κακούργημα ειδικών συνθηκών διάπραξης του φόνου κατά τη διάπραξη μιας απαγωγής και μία ενίσχυση κακουργήματος για προσωπική χρήση όπλου, πυροσβεστήρας». 

Το πτώμα του Goodwin βρέθηκε σε μια απομονωμένη τοποθεσία κοντά στο τετράγωνο 200 της Ocean Avenue στη Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια περίπου στις 8:20 π.μ. στις 12 Νοεμβρίου, κάτω από έναν φράχτη. Η περιοχή ήταν πίσω από το εστιατόριο όπου εργαζόταν, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KABC. 

Πώς φέρεται να την πλησίασε ο δολοφόνος

Ο Rojas-Moreno φέρεται να είχε πλησιάσει την Goodwin περίπου στη 1 π.μ. στις 11 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητό της σε ένα πάρκινγκ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε αργότερα το σώμα της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου του Orange County DA. Οι αρχές ισχυρίστηκαν περαιτέρω ότι στη συνέχεια της επιτέθηκε και την έσυρε μακριά από το πάρκινγκ σε μια «απομονωμένη περιοχή» πίσω από μια κινηματογραφική αίθουσα που ήταν υπό κατασκευή. «Ο Ρόχας-Μορένο κατηγορείται τότε ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον Γκούντγουιν με πυροσβεστήρα», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Οι ντετέκτιβ διαπίστωσαν ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπάρχει άλλη απειλή για την κοινότητα», πρόσθεσε η αστυνομία της Laguna Beach στη δήλωσή της.  Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα είπε στο NBC News ότι το γραφείο τους δεν μπορεί να σχολιάσει ένα πιθανό κίνητρο του συμβάντος και ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση. 

Με πληροφορίες από το People

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ