Κοσμος

Σκάνδαλο στο Μιζούρι με 24χρονη καθηγήτρια - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 16χρονο μαθητή

Σε περίπτωση που καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάνδαλο στο Μιζούρι με 24χρονη καθηγήτρια - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 16χρονο μαθητή

Μιζούρι: 24χρονη καθηγήτρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητή - Σε περίπτωση που καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια

Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει μια 24χρονη καθηγήτρια από το Μιζούρι των ΗΠΑ. Η κατηγορούμενη κατηγορείται ότι αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες με έναν 16χρονο μαθητή ενώ μάλιστα τον είχε καλέσει στο σπίτι της για να κάνουν σεξ.

H 24χρονη είναι παντρεμέενη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού ενώ σε περίπτωση που καταδικαστεί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια.

Πρόκειται για την Rikki Lynn Laughlin, καθηγήτρια στο St. James High School. η Laughlin κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο στον ανήλικο μαθητή στο οποίο φαίνεται να χρησιμοποιεί έναν δονητή. Ακολούθως, φέρεται να ζήτησε από τον ανήλικο μαθητή φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων.

Στην καταγγελία του, ο μαθητής ανέφερε στην αστυνομία ότι «τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα» μετά την ανταλλαγή υλικού και ότι οι δυο τους είχαν φιληθεί κάποιες φορές. Όταν, όμως, τον προσκάλεσε να κάνουν σεξ, εκείνος δίστασε και βρήκε δικαιολογία για να μην πάει.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και διαπίστωσαν πως η Laughlin φέρεται να είπε στον 16χρονο ότι θα μπορούσε να πάει φυλακή και έτσι ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες γιατί το θέμα είχε αρχίσει να συζητιέται στο σχολείο.

Στην ανάκρισή της, η καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα με τον μαθητή μέσω Snapchat. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι εκείνος είχε ξεκινήσει τη συζήτηση και ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικος. Ακολούθως, έδωσε την άδειά της στην αστυνομία να ψάξει το κινητό της, όπου ο ντετέκτιβ βρήκε βίντεο παρόμοιο με αυτό που είχε περιγράψει ο μαθητής.

Πλέον, η Laughlin κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, αλλοίωση φυσικών αποδεικτικών στοιχείων και σεξουαλική εμπορία παιδιού.

Η εγγύησή της ορίστηκε στα 100.000 δολάρια και η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ