Κοσμος

Τούρκος DJ βασανίστηκε μέχρι θανάτου από έξι άτομα στο Λονδίνο - «Του είχαν ρίξει καυτό νερό»

Στο εδώλιο έξι άτομα - Τα χρέη και το οργανωμένο έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mehmet Koray Alpergin
© Metropolitan Police

Mehmet Koray Alpergin: Η άγρια δολοφονία του Τούρκου DJ στο Λονδίνο - Άρνηση κατηγοριών από τους έξι συλληφθέντες

Ο 43χρονος Τούρκος DJ, Mehmet Koray Alpergin, φέρεται να βασανίστηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο από «σαδιστές κακοποιούς», οι οποίοι του προκάλεσαν 94 τραύματα και κλείδωσαν τη φίλη του σε ένα μπάνιο για δύο ημέρες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Mehmet Koray Alpergin και η φίλη του Gozde Dalbudak απήχθησαν από έξι άνδρες κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ιταλικό εστιατόριο στο Mayfair στις 13 Οκτωβρίου 2022. Οι δράστες φέρονται να είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του DJ. Το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ξεχωριστά οχήματα. Οι δράστες επιτέθηκαν στην 34χρονη υπό την απειλή μαχαιριού και την οδήγησαν σε ένα άδειο wine bar.

Ο DJ βρέθηκε γυμνός σε δάσος. Στο σώμα του υπήρχαν σημάδια από χτυπήματα με ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια, ενώ έφερε εγκαύματα καθώς του είχαν ρίξει βραστό νερό. Μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στο δάσος.

«Η δολοφονία του Mehmet Koray Alpergin συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα»

Στο εδώλιο για τη στυγερή δολοφονία κάθονται έξι άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης. «Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν ναρκωτικά ή χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Crispin Aylett. «Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά» κατέληξε.

«Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας και πρόσθεσε: «Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά».

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή στη δολοφονία. Ο DJ Mehmet Koray Alpergin, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim FM με έδρα το Λονδίνο, πριν από τη δολοφονία του φαινόταν ανήσυχος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων μόνο για το αυτοκίνητό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ