Βρετανία: Πατέρας και θείος 10χρονης, ύποπτοι για τον φόνο της - Το χρονικό της υπόθεσης
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες εναντίον τριών προσώπων για τον φόνο της δεκάχρονης Πακιστανής Σάρα Σαρίφ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο μήνα. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι και ο πατέρας του κοριτσιού.
Η Σαρίφ βρέθηκε νεκρή με εκτεταμένα τραύματα στο σπίτι της στο Γουόκινγκ, μια πόλη νοτιοδυτικά του Λονδίνου, στις 10 Αυγούστου.
Η νεκροψία έδειξε ότι έφερε «πολλαπλά τραύματα» που είχε υποστεί στη διάρκεια μακράς περιόδου.
Διέφυγαν στο Πακιστάν και συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν
Ο πατέρας της, ο Ουρφάν Σαρίφ, 41 ετών, η σύντροφός του Μπεϊνάς Μπατούλ, 29 ετών, και ο θείος του κοριτσιού, ο 28χρονος Φαϊζάλ Μάλικ, είχαν όλοι αναχωρήσει για το Πακιστάν μια ημέρα πριν βρεθεί το πτώμα.
Οι τρεις επέστρεψαν χθες στη Βρετανία και συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Γκάτγουικ αφού αποβιβάστηκαν από πτήση από το Ντουμπάι.
Η αστυνομία του Σάρεϊ ανακοίνωσε ότι εις βάρος και των τριών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για πρόκληση ή μη αποτροπή του θανάτου παιδιού. Και οι τρεις αναμένεται να εμφανιστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου του Γκίλφορντ.
«Η μητέρα της Σάρα ενημερώθηκε για την τελευταία αυτή εξέλιξη και δέχεται στήριξη από ειδικούς της αστυνομίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Το πρώτο έτος της δεύτερης θητείας Τραμπ σημαδεύτηκε από σαρωτικές αλλαγές στην πολιτική μετανάστευσης
Στο πλαίσιο έρευνας που συνδέεται με υπόθεση παράνομης κατοχής διαβαθμισμένου υλικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.