Κοσμος

Ο Χάουαρντ Στερν τσακώνεται με την γυναίκα του γιατί φοβάται τον κορωνοϊό

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χάουαρντ Στερν και η σύζυγός του
Ο Χάουαρντ Στερν και η σύζυγός του © EPA

Χάουαρντ Στερν: Ο φόβος του Covid και οι τσακωμοί με την σύζυγο - Τι αποκάλυψε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο φόβος του Χάουαρντ Στερν για την Covid-19 έχει αρχίσει να πυροδοτεί καυγάδες μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του, Μπεθ Οστρόσκι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, «The Howard Stern Show» στο SiriusXM αναφέρθηκε σε πρόσφατη διαμάχη που είχαν σχετικά με την ανησυχία του για ένα νέο στέλεχος της Covid-19. Παραδέχτηκε ότι είναι «παρανοϊκός» και «νευρωτικός» όσον αφορά τον ιό.

Όταν ακροατής ρώτησε τον Στερν αν ανησυχεί για τον κίνδυνο που ενέχει η επιστροφή στο στούντιο εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 στα τέλη του καλοκαιριού, ομολόγησε ότι «τρελαίνεται με αυτό».

«Ξέρετε πόσο παρανοϊκός είμαι με την Covid-19. Δεν έχω προσβληθεί από τον ιό και είμαι αρκετά ασφαλής και πραγματικά δεν θέλω να κολλήσω» είπε. «Όλοι λένε: "Μην ανησυχείς, είναι απλώς ένα κρυολόγημα για μένα". Μάλλον θα είναι πολύ χειρότερο. Ξέρετε τι εννοώ; Εννοώ, είμαι ο τυχερός που θα καταρρεύσει εντελώς» σημείωσε ο Χάουαρντ Στερν.

Φοβάται λόγω... ηλικίας

Ο 69χρονος παρουσιαστής εξήγησε στη συνέχεια πώς η ηλικία του παίζει ρόλο στην ανησυχία του για τον ιό, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, που είναι 51 ετών.

«Ξέρετε, η σύζυγός μου είναι πολύ νεότερη από εμένα, όπως ίσως έχετε ακούσει. Και ξέρετε, δεν ανησυχεί τόσο πολύ για την Covid όσο εγώ, γιατί, ξέρετε, είμαι μεγαλύτερος» είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε πώς έχει αλλάξει η άποψή του για τον ιό τα τελευταία χρόνια.

«Η Μπεθ έχει πολλά σχέδια. Πηγαίνει σε πάρτι γάμου, σε μεσημεριανό, σε δείπνο με φίλους. Λοιπόν, ξέρετε, κάνουμε πραγματικά μια προσπάθεια. Βγαίνουμε σε εστιατόρια. Πήγαμε στη συναυλία του Εντ Σίραν. Έχουμε πάει πραγματικά εκεί έξω» τόνισε εξηγώντας ότι άρχισε σιγά σιγά να νιώθει πιο άνετα όταν βγαίνει έξω.

«Τότε ξαφνικά ανακοινώνουν ότι υπάρχει ένα νέο στέλεχος της Covid-19 και ότι αυξάνονται τα κρούσματα. Και, ξέρετε, άνθρωποι νοσηλεύονται» συνέχισε. «Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο lockdown. Και σκέφτομαι ότι μόλις άρχισα να βγαίνω, επιστρέφω στο lockdown!» πρόσθεσε.

Ο Χάουαρντ Στερν ανέφερε ότι η σύζυγος του διαμαρτυρήθηκε: «Kάθε φορά που λέω ότι θα κάνω κάτι, επαναφέρεις την Covid».

«Απλώς σου λέω, φοβάμαι. Κάνω λάθος;» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ