Κοσμος

Σοβαρά επεισόδια σε ρατσιστικό ξέσπασμα βίας στη Λεμεσό - 13 συλλήψεις

Έκρυθμη κατάσταση με κουκούλες και ρόπαλα - Έβαλαν φωτιές και έσπασαν καταστήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος: Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λεμεσό - Σε πορεία διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.
Συλλήψεις μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό © Twitter/parameteoros

Κύπρος: Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λεμεσό - Σε πορεία διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.

Στη σύλληψη 13 ατόμων προχώρησε η κυπριακή Αστυνομία, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, συγκεντρώθηκαν σταδιακά στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΟ, στη Λεμεσό, περίπου 500 άτομα, τα οποία στη συνέχεια πορεύτηκαν προς τον χώρο της επίχωσης.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνελήφθησαν 12 άτομα για αυτόφωρα αδικήματα που αφορούν κακόβουλες ζημιές σε προθήκες καταστημάτων στον παραλιακό, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Περαιτέρω συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Όλοι οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Λεμεσός: Καταγγελίες για επιθέσεις και νοσηλείες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, πέντε πρόσωπα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους, οι οποίοι τους χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv8cvv3fbnvd)

Όλοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv8f13qlknb5)

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει την έρευνα, καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ