Κοσμος

ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται για βιασμό 15χρονων διδύμων

Τα αγόρια ήταν φίλοι με τον γιο της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απελπισμένο αγόρι
© Pixabay/ Alexandra Koch

ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται για βιασμό 15χρονων διδύμων - Τα αγόρια ήταν φίλοι με τον γιο της

Σοκ προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονων δίδυμων αγοριών από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ από μία 37χρονη μητέρα,που αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία την έπιασε γυμνή στο σπίτι της μαζί με ένα 15χρονο αγόρι το οποίο αγνοούνταν.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της Ashleigh Watts τον περασμένο Ιούλιο αναζητώντας τον έφηβο. Εκείνη τους ζήτησε να περιμένουν έξω μέχρι να βάλει τα ρούχα της.

H 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ
H 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ © Twitter

Σύμφωνα με το Law & Crime, όταν οι αστυνομικοί  μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν έναν ανήλικο που φορούσε μόνο το εσώρουχό του να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ήταν το αγόρι που αγνοούνταν εκείνος είπε πως ήταν μαθητής της 37χρονης.

Η Watts κατηγορήθηκε αρχικά για συμβολή στην παραβατικότητα του ανηλίκου, αλλά τα εγκλήματά της έχουν αυξηθεί και περιλαμβάνουν τρεις κατηγορίες για ασέλγεια με ανήλικο.

Τα δίδυμα έμεναν απέναντι και ήταν φίλοι με τον γιο της Watts, ο οποίος είναι περίπου στην ίδια ηλικία. Η Watts φέρεται να άρχισε να εκμεταλλεύεται τα δύο αδέρφια για περισσότερο από ένα χρόνο προτού συλληφθεί.

Ο σύζυγος της Watts φέρεται να τη βρήκε γυμνόστηθη στον καναπέ του σπιτιού τους με ένα από τα έφηβα αγόρια.

Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη της

Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε την 37χρονη ότι είχε σεξουαλική σχέση με τα δυο αγόρια τον περασμένο Φεβρουάριο και κατόπιν αυτού η αστυνομία άρχισε να ερευνά τη μητέρα.

Τον ίδιο μήνα ωστόσο ο σύζυγος της Watts είχε βρει τη γυναίκα του γυμνόστηθη στον καναπέ τους ενώ δίπλα της ήταν το ένα από τα δυο αγόρια, το οποίο «έκανε πως κοιμάται». Το αγόρι φέρεται να είπε, όταν ρωτήθηκε από τους γονείς του, ότι είχε πάει στο σπίτι της Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ.

Οι δύο οικογένειες διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις και οι γονείς των δίδυμων αγοριών πίστευαν ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν συχνά στο σπίτι των Watts για να περνούν χρόνο με τον γιο τους.

Ωστόσο, η Watts φέρεται πως χειραγωγούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά τους εφήβους, με ένα από τα αγόρια να εκμυστηρεύεται την κακοποίηση σε έναν γείτονα.

«Ο γείτονας είπε ότι ο ένας έφηβος είχε κάνει σεξ με την Watts από τον Ιούνιο του 2022. Η Watts μάλιστα σκόπευε όταν έκλεινε τα δεκαεπτά να χώριζε τον σύζυγό της για να παντρευτεί με το αγόρι».

Ο άλλος αδελφός ομολόγησε στην αστυνομία ότι η Watts τον προσκαλούσε να καπνίσουν χόρτο και του έδινε τα εσώρουχά της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τον άγγιζε ανάρμοστα, παρά τις εκκλήσεις του να σταματήσει.

Η Watts αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών σε περίπτωση που καταδικαστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ