Κοσμος

Καλαμπάκα: Παραδόθηκε ο 61χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του

Μετανιωμένος δήλωσε στους αστυνομικούς- Ήταν η κακιά στιγμή, είπε

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ EUROKINISSI

Καλαμπάκα: Παραδόθηκε ο 61χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του - Μετανιωμένος δήλωσε στους αστυνομικούς- Ήταν η κακιά στιγμή, είπε

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Μετεώρων ο 61χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ίδιο του τον αδελφό σε χωριό της Καλαμπάκας.

Ο 61χρονος μην αντέχοντας τις κακουχίες αλλά και να κρύβεται από τις αρχές στα πυκνά βουνά της περιοχής, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ειδοποίησε μόνος του το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Έφερε τραύματα στα άκρα, τα οποία προκλήθηκαν από την συμπλοκή με τον αδελφό του, όπως ο ίδιος κατήγγειλε.

Μετέωρα: Διαφωνίες για τα περιουσιακά μεταξύ των αδελφών

Τα δύο αδέλφια, έχουν εδώ και αρκετά χρόνια προστριβές σχετικά με την περιουσία και τα βοσκοτόπια τους. Πριν από δύο 24ωρα, στην περιοχή Διάβα Καλαμπάκας, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και ο 61χρονος πυροβόλησε στα πόδια τον αδελφό του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αρχικά κρύφτηκε σε ένα μαντρί της περιοχής, όμως όταν είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν ανέβηκε στον ορεινό όγκο προκειμένου να βρει άλλο καταφύγιο.

Περνώντας όμως οι ώρες και αντιλαμβανόμενος πως ο κλοιός σφίγγει γύρω του, πήρε την απόφαση να παραδοθεί. Αφού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στην συνέχεια, τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί.

Στο τμήμα, που οδηγήθηκε, υποστήριξε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να σκοτώσει τον αδελφό του, αλλά απέδωσε τον πυροβολισμό στην κακιά στιγμή. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ