Κοσμος

Κύπρος: 10χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα - Μεθυσμένη συνελήφθη η μητέρα της

Δεύτερος πνιγμός παιδιού σε λίγες ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος: 10χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα
ΑΡΧΕΙΟ © Pixabay / photogrammer7

Κύπρος: 10χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα - Συνελήφθη η μητέρα της, εντοπίστηκε μεθυσμένη

Νέο περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού σε πισίνα σημειώθηκε στην Κύπρο.

Μετά το 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε σε πισίνα έπαυλης στην Αγία Νάπα, ένα 10χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε έπαυλη στην Πάφο. Τις Αρχές ειδοποίησαν επισκέπτες στην πολυτελή κατοικία, ενώ η μητέρα του, σύμφωνα με το sigmalive, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από την τραγωδία, μιας και ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής ενώ η 42χρονη, η οποία εξακολουθούσε να είναι αναίσθητη και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο νοσοκομείο Πάφου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Μετά το περιστατικό, οι Αρχές στην Πάφο προχώρησαν στη σύλληψη της 42χρονης μητέρας, που πρόκειται για τουρίστρια από τη Ρωσία. 

Νεκροί δύο λουόμενοι σε παραλίες της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Σημειώνεται ότι χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν το πρωί από την θαλάσσια περιοχή Σκάλας Περαίας Θεσσαλονίκης και από τη Φούρκα του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδική, μια 73χρονη και ένας 74χρονος αντίστοιχα.

Η 73χρονη διεκομίσθη με με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''Γ. Παπανικολάου'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 74χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,

Και στις δύο περιπτώσεις παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκτροτομής, ενώ προανάκριση διενεργούν τα αρμόδια Λιμεναρχεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ