Κοσμος

Εκατό άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στο σπίτι της Αγκάθα Κρίστι λόγω κακοκαιρίας

Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής λόγω πτώσης δέντρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγκάθα Κρίστι με τον σύζυγό της έξω από το σπίτι τους
© Bettmann/Corbis/Getty Images

Αγκάθα Κρίστι: Εγκλωβισμένοι στο σπίτι της εκατό πολίτες λόγω κακοκαιρίας

Στο πρώην σπίτι της Αγκάθα Κρίστι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες περισσότεροι από 100 άνθρωποι την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας

Η κατοικία Γκρίνγουεϊ στο Ντέβον, στην οποία έζησε η θρυλική Αγγλίδα συγγραφέας που διαμόρφωσε την αστυνομική λογοτεχνία είναι ανοιχτή για ξεναγήσεις κοινού και πολλοί θαυμαστές την επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ξέσπασε κακοκαιρία. Όπως ανέφερε το Devon Live, δέντρο ξεριζώθηκε από τον ισχυρό άνεμο και τη βροχή σε δρόμο που οδηγεί στην κατοικία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος διαφυγής από την περιοχή.

Η Καρολάιν Χέβεν, μία από τις επισκέπτριες δήλωσε ότι περίπου 100 άνθρωποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο σπίτι και εκπρόσωπος του οργανισμού προστατευόμενων τοποθεσιών και κτιρίων, National Trust, που διαχειρίζεται το ακίνητο είπε ότι υπήρχαν «επισκέπτες, προσωπικό και εθελοντές στο Γκρίνγουεϊ που δεν μπορούσαν να φύγουν». Πρόσθεσε ότι «καταβλήθηκαν προσπάθειες» για να είναι άνετη η παραμονή τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια του περιστατικού, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σχόλιά τους παραλλήλισαν την κατάσταση με τα γεγονότα στο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «And then There Were None» (Και μετά δεν έμεινε κανένας), όπου άγνωστοι προσκαλούνται σε μια έπαυλη στο Ντέβον και πολλοί από αυτούς δολοφονούνται. Η κατοικία Γκρίνγουεϊ πρόκειται να παραμείνει κλειστή για αόριστο χρονικό διάστημα, λόγω των «εκτεταμένων ζημιών από την καταιγίδα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ