Κοσμος

Ο Τρέβορ Νόα «έρχεται» με δικό του podcast στο Spotify

Νέα «μεταγραφή» για την πλατφόρμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τρέβορ Νόα
Ο Τρέβορ Νόα © EPA/Justin Lane

Spotify: Ο Τρέβορ Νόα «έρχεται» με δικό του podcast - Νέα «μεταγραφή» για την πλατφόρμα

Ο συγγραφέας, κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τρέβορ Νόα θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο podcast στο Spotify.

Ο Τρέβορ Νόα στο podcast θα συνδυάσει το χαρακτηριστικό χιούμορ του και το αιχμηρό πνεύμα του για να προσφέρει μια μοναδική οπτική για τα πιο καυτά και πιο ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Spotify.

Επιπλέον, ο Νόα θα έχει συζητήσεις με επιδραστικές προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο. «Είναι πραγματικά συναρπαστικό να συμμετέχουμε στο Spotify σε μια νέα διασκεδαστική περιπέτεια, να παίρνουμε μέρος σε ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές συζητήσεις με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους του κόσμου» δήλωσε ο Τρέβορ Νόα.

«Επίσης, πιθανότατα θα διορθώσουμε κάθε πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα, οπότε σίγουρα θέλετε να συμμετέχετε μαζί μας σε κάθε επεισόδιο» συμπλήρωσε.

Το podcast θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος και θα είναι διαθέσιμο για ακρόαση στο Spotify και σε άλλες πλατφόρμες streaming.

«Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα και να εξερευνώ διαφορετικούς τρόπους για να εκφράσω αυτό που κάνω» δήλωσε ο Νόα στο Variety. Το podcasting «μου δίνει απλώς την ευκαιρία να επεκταθώ λίγο περισσότερο σε ορισμένα από τα στοιχεία που η τηλεόραση δεν σου επιτρέπει απαραίτητα» είπε. Για παράδειγμα, ένα podcast σου επιτρέπει να μιλάς σε κάποιον, ας πούμε, για 40 λεπτά ή περισσότερο, εάν χρειάζεται και δεν «περιορίζεσαι από τον τηλεοπτικό χρόνο, που υπαγορεύεται από τις διαφημίσεις» ανέφερε. Με ένα podcast «μπορώ να είμαι οπουδήποτε στον κόσμο δημιουργώντας ένα επεισόδιο» πρόσθεσε.

Ο Νόα είναι περισσότερο γνωστός για την παρουσίαση της εκπομπής The Daily Show του Comedy Central. Έφυγε από τo talk show τον Δεκέμβριο του 2022 για να ακολουθήσει την stand-up κωμωδία και άλλα ενδιαφέροντά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ