TV + Series

Αποχωρεί ο Τρέβορ Νόα από το «Daily Show» μετά από 7 χρόνια

Είχε διαδεχθεί τον Τζον Στούαρτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Daily Show: Αποχωρεί ο Trevor Noah μετά από 7 χρόνια
Ο Τρέβορ Νόα © Getty Images/Ideal Image

The Daily Show: Αποχωρεί ο Trevor Noah μετά από 7 χρόνια.

Αποχωρεί από την εκπομπή «The Daily Show» ο Τρέβορ Νόα μετά από επτά χρόνια στην καρέκλα του παρουσιαστή. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από τον επίσημο λογαριασμό του σόου. «Ήταν πραγματικά υπέροχα. Ήταν κάτι που ποτέ δεν περίμενα. Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται όλα αυτά που περάσαμε. Από την προεδρία του Τραμπ, την πανδημία... και συνειδητοποίησα ότι ύστερα από επτά χρόνια σε αυτή τη θέση, ο χρόνος μου τελείωσε» ανέφερε στο μήνυμά τους προς τους τηλεθεατές ο Noah.

Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία μετά την παραίτηση του Τζον Στούαρτ το 2015. Ο stand up κωμικός ήταν σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό όταν επιλέχθηκε για τη θέση της παρουσίασης τότε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ ότι θα βρισκόμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Νιώθω λίγο σαν τον Τσάρλι από το Εργοστάσιο Σοκολάτας. Ήρθα για μια ξενάγηση και τελικά μου έδωσαν τα κλειδιά» συμπλήρωσε. Δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στους λόγους παραίτησής του, όμως απ' όσα άφησε να εννοηθούν σχετίζονται με την επιθυμία του να αφοσιωθεί περισσότερο στο stand up.

«Πέρασα δύο χρόνια στο διαμέρισμά μου, όχι στο δρόμο, και όταν επέστρεψα εδώ συνειδητοποίησα ότι υπάρχει μια πλευρά της ζωής μου εκεί έξω που θέλω να συνεχίσω να εξερευνώ. Μου έλειψε να μαθαίνω άλλες γλώσσες, μου έλειψε να μπορώ να ταξιδεύω σε άλλες χώρες και να κάνω σόου" είπε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την παραγωγή της εκπομπής και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε "έναν κωμικό που κανείς δεν ήξερε σε εκείνη την πλευρά του πλανήτη».

Ο Νόα δεν διευκρίνισε την ακριβή ημερομηνία της αποχώρησής του, ωστόσο όπως ανέφερε θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ