Κοσμος

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ηθοποιό Treat Williams

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Treat Williams
© Getty Image / Gregg DeGuire/WireImage

Treat Williams: Αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα και τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού

Ο Treat Williams έχασε τη Δευτέρα (12.6) τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο 71χρονος ηθοποιός οδηγούσε τη μηχανή του όταν αυτοκίνητο έστριψε χωρίς να τον δει, με συνέπεια να συγκρουστούν. Το δυστύχημα καταγράφηκε στη διαδρομή 30 από το Long Trail Auto κοντά στο Ντόρσετ του Βερμόντ.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το σημείο του τροχαίου, ο ηθοποιός εκτοξεύτηκε στον αέρα. «Ήταν σε πλήρη εγρήγορση και απαντούσε σε ερωτήσεις που του έκαναν» δήλωσε στην NY POST. Ο μάρτυρας στεκόταν έξω από το μαγαζί του όταν το τροχαίο έγινε ακριβώς μπροστά του και περιέγραψε πως είδε τον ηθοποιό να πετάγεται στον αέρα, από τη σφοδρή σύγκρουση. Ο 71χρονος ηθοποιός προσγειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από τη μοτοσικλέτα του, στο πεζοδρόμιο, ενώ οι ρόδες της μηχανής ακόμα στριφογύριζαν. Ο ίδιος φορούσε ακόμα το κράνος του.

Actor Treat Williams dies in motorcycle accident l GMA

Ο Treat Williams μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς τα τραύματα από το τροχαίο ήταν θανατηφόρα. Η 25χρονη κόρη του ηθοποιού Ellie, θέλησε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram να εκφράσει το δικό της «αντίο» στον Treat Williams, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έχει στείλει μηνύματα για να την συλλυπηθεί. «Αυτός είναι ένας πόνος που δεν έχω νιώσει ποτέ. Είμαι απόλυτα συντετριμμένη. Ευχαριστώ όλους όσοι έστειλαν μηνύματα και κρατήσατε την οικογένειά μας στις καρδιές σας κατά τη διάρκεια αυτής της τρομερής θλίψης», η κόρη του Treat Williams.  έγραψε ενώ ανέβασε μία φωτογραφία των γονιών της.

Treat Williams: Η ανακοίνωση του μάνατζέρ του 

Ο Treat Williams ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Παμ βαν Σαντ και είχαν δύο παιδιά. Ο επί 15 χρόνια μάνατζέρ του έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του. 

«Σκοτώθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα. Πήγαινε να στρίψει και τον "έκοψε" ένα αυτοκίνητο. Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος. Τον αγαπούσαν οι σκηνοθέτες. Ήταν στην καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του '70», δήλωσε ο ατζέντης του Treat Williams.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Τριτ ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του. Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Τριτ ήταν βαθιά αγαπημένος και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας. Στους φίλους του λέμε να ξέρετε ότι ο Τριτ σας εκτιμούσε όλους και συνεχίστε να τον έχετε στις καρδιές και τις προσευχές σας» ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.

Actor Treat Williams Dies at 71 in Motorcycle Accident | Full Biography

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ