Κοσμος

ΗΠΑ: 15χρονη εντοπίστηκε σώα έξι χρόνια μετά την απαγωγή της από τη μητέρα της

Καταλυτικός ο ρόλος επιχειρηματία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντοπίστηκε έξι χρόνια μετά την απαγωγή της 15χρονη στη Βόρεια Καρολίνα
© CBS Chicago

ΗΠΑ: Η απαγωγή της Kayla Unbehaun και ο εντοπισμός της έξι χρόνια μετά στη Βόρεια Καρολίνα 

Η Kayla Unbehaun εντοπίστηκε ζωντανή 6 χρόνια μετά την απαγωγή της από τη μητέρα της. Το 15χρονο σήμερα κορίτσι εντοπίστηκε στη Βόρεια Καρολίνα

Το κορίτσι ήταν 9 ετών όταν απήχθη από South Elgin, ένα χωριό του Ιλινόις, από τη μητέρα της Heather Unbehaun που δεν είχε την επιμέλεια της. Η 15χρονη εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός επιχειρηματία, που κατάλαβε ότι πρόκειται για την αγνοούμενη και ειδοποίησε τις αρχές. 

Ο πατέρας της Ryan Iskerka, ο οποίος είχε την πλήρη επιμέλεια εκείνη την εποχή, πήγε να την πάρει από το σπίτι της μητέρας της στο Wheaton, South Elgin, στις 5 Ιουλίου. Η Heather Unbehaun, 40 ετών, συνελήφθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Η μητέρα της, η οποία είχε δικαίωμα επίσκεψης τη στιγμή της απαγωγής, κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων και αναμένει την έκδοσή της. Η Kayla, η οποία είναι τώρα 15 ετών, βρίσκεται υπό προστατευτική φύλαξη.

Αφού ειδοποιήθηκε για την εύρεση της Kayla, η οργάνωση για τα εξαφανισμένα παιδιά μοιράστηκε ένα μήνυμα από τον πατέρα της, Ryan, το οποίο έλεγε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Kayla είναι ασφαλής στο σπίτι. Θέλω να ευχαριστήσω την @ElginPDFD, το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που βοήθησαν στην υπόθεσή της. Ζητάμε ιδιωτικότητα, καθώς τώρα ξεκινάμε να γνωριζόμαστε ξανά και οδηγούμαστε σε μία καινούργια αρχή».

Kayla Unbehaun found safe six years after going missing

Με πληροφορίες από CBSNews

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ