Κοσμος

Γιατί ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν φορούσε βέρα στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

Η αιτιολόγηση που έδωσαν άνθρωποι του παλατιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ © EPA/Radek Pietruszka

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί δεν φορούσε βέρα στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου - Η αιτιολόγηση που έδωσαν άνθρωποι του παλατιού

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ', ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέλκυσε τα βλέμματα και τα φλας.

Ορισμένοι φανατικοί παρατηρητές παρατήρησαν ότι δε φορούσε τη βέρα του όσο ο ίδιος μιλούσε για τη στέψη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' το 1953 και τις ελπίδες για το μέλλον που αντιπροσωπεύει η στέψη.

Κάποιοι χρήστες του Twitter αναρωτήθηκαν γιατί δε φορούσε βέρα, αλλά ένας άλλος εξήγησε ότι είναι συνηθισμένο για τους άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μη φορούν βέρα.

Να θυμίσουμε πως ο δούκας του Κέμπριτζ και η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν το 2011. Ωστόσο, ο Γουίλιαμ έχει επιλέξει να μην φοράει τη βέρα του.

«Δεν είναι των κοσμημάτων. Ποτέ του δεν φόρεσε κάποιο. Δεν ήθελε να το κάνει τώρα. Είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων» είχε αποκαλύψει άτομο από το παλάτι.

Να σημειωθεί πως όπως αποδεικνύεται ότι είναι μια κοινή απόφαση στη βασιλική οικογένεια με τον παππού του Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος δεν φορούσε ποτέ τη βέρα του.

Prince William's missing wedding ring sparks meltdown

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ