Κοσμος

«Οι ψεύτες προσπαθούν να σιγήσουν τους ειλικρινείς» - Ο Τάκερ Κάρλσον «σπάει» τη σιωπή του για την αποχώρηση από το FOX News

Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκερ Κάρλσον
Τάκερ Κάρλσον © Wikimedia Commons

Τάκερ Κάρλσον: «Σπάει» τη σιωπή του για την αποχώρηση από το FOX News - Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter

Ο Τάκερ Κάρλσον έσπασε τη σιωπή του μετά την αποχώρησή του από το Fox News σε ένα βίντεο που επιτίθεται σε «ψεύτες που προσπαθούν να σιγήσουν τους ειλικρινείς ανθρώπους».

Το σύντομο βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter δύο ημέρες μετά την αποχώρησή του. Δεν αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την αποχώρησή του ούτε μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Το Fox News δήλωσε ότι ήταν κοινή απόφαση να «χωρίσουν τους δρόμους τους».

Η αποχώρησή του ήρθε λίγες ημέρες μετά το τέλος μιας δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με την αναφορά του Fox News στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Κάρλσον έκανε τα πρώτα του δημόσια σχόλια από την αποχώρησή του από το Fox News σε ένα διάρκειας δύο λεπτών βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter την Τετάρτη, λέγοντας ότι αναφέρεται σε «πράγματα που παρατηρείς όταν παίρνεις λίγο χρόνο για σένα», συμπεριλαμβανομένου του ότι «πόσο απίστευτα ηλίθια είναι η πλειοψηφία των συζητήσεων που βλέπεις στην τηλεόραση».

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «όταν οι ειλικρινείς άνθρωποι λένε αυτό που είναι αληθές, με ήρεμο τρόπο και χωρίς ντροπή, γίνονται δυνατοί. Ταυτόχρονα, οι ψεύτες που προσπαθούν να τους σιγήσουν, συρρικνώνονται και γίνονται αδύναμοι».

Τελειώνει λέγοντας «πού μπορείς ακόμα να βρεις Αμερικανούς να λένε αλήθειες; Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια άτομα που απομένουν, αλλά υπάρχουν μερικά».

Ο 53χρονος δεν ήταν απλώς ένας δημοφιλής παρουσιαστής στο Fox News, αλλά και σημαντικά επιρρεπής σε σχόλια, με μέσο όρο τριών εκατομμυρίων Αμερικανών που παρακολουθούσαν το πρόγραμμά του κάθε βράδυ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ