Κοσμος

Στις φλόγες δράκος κατά τη διάρκεια show στη Disneyland

Viral τα πλάνα στο διαδίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις φλόγες δράκος κατά τη διάρκεια show στη Disneyland

Disneyland: Πήρε φωτιά δράκος κατά τη διάρκεια show - Viral τα πλάνα στο διαδίκτυο

Viral έχουν γίνει video που δείχνουν ένα prop δράκο να πιάνει φωτιά κατά τη διάρκεια ζωντανής παράστασης στη Disneyland.

Πλάνα στο διαδίκτυο δείχνουν την Maleficent, τον δράκο που πετάει φωτιά και είναι μήκους 13 μέτρων, να τυλίγεται γρήγορα στις φλόγες, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούν να ελέγξουν την πυρκαγιά.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του Fantasmic, μιας ζωντανής παράστασης με υδάτινες επιδείξεις που αψηφούν τη βαρύτητα, πυροτεχνήματα και τον Μίκυ Μάους (συνήθως) να σώζει την κατάσταση. Όπως ανακοινώθηκε, κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά.

Κάποια στιγμή, μια μεγάλη έκρηξη συνέβη με επίκεντρο τον δράκο, καθώς το πλήθος ακούγεται να φωνάζει και το προσωπικό της Disney να παροτρύνει να «εκκενωθεί η περιοχή».

Λόγω του πυκνού καπνού, οι επισκέπτες του πάρκου απομακρύνθηκαν από πολλά κοντινά αξιοθέατα, ανέφερε η Disney σε ανακοίνωσή της.

Πρόσθεσε ότι η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει υπό διερεύνηση, και προς το παρόν, οποιαδήποτε παρόμοια εφέ φωτιάς θα ανασταλούν σε όλα τα θεματικά πάρκα της σε όλο τον κόσμο «για λόγους ασφαλείας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Maleficent υπέστη ζημιά - σε άρμα κατά τη διάρκεια παρέλασης, το κεφάλι της έπιασε φωτιά το 2018 στο Disney World στη Φλόριντα.

Η Maleficent είναι η κύρια κακιά στην Ωραία Κοιμωμένη και μετατρέπεται σε δράκο για να πολεμήσει τον πρίγκιπα Φίλιππο στην ταινία της Disney του 1959.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ