- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Τζο Μπάιντεν για το Πάσχα: «Χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού»
«Μαζί να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού»
Τζο Μπάιντεν για το Πάσχα: Το μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ - Η αναφορά στην Τζιλ Μπάιντεν και την Ανάσταση
Σε μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και η σύζυγός του αισθάνονται χαρά «για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους» και αναφερόμενος στους Ορθόδοξους Χριστιανούς σημειώνει ότι «κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού».
Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει: «Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε όλους εκείνους στην Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα που γιορτάζουν το Πάσχα και χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους. Σήμερα, καθώς προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν από τον πόλεμο και τις διώξεις, ευχαριστούμε επίσης για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δένουν τις πληγές των τραυματιών και εργάζονται για την προστασία της αξιοπρέπειας όλων, υποδεχόμενοι τους πρόσφυγες και υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλοι μαζί, ας δεσμευτούμε εκ νέου σε αυτό το έργο και στη σφυρηλάτηση ενός καλύτερου μέλλοντος – ενός μέλλοντος όπου θα υπάρχει ασφάλεια, ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους.
» Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συνεχίζουν να ενισχύουν τις κοινότητες σε όλη τη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο – από την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των διαφορετικών θρησκειών, μέχρι την υπεράσπιση της υπεύθυνης διαχείρισης του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση των άλλων με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση του Ουκρανού προέδρου στην ανάρτηση του Τραμπ
«Μην την παραβιάσετε» - Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Όσα δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος στο ABC
Στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τη Σμύρνη
Πιθανή εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο επιβραβεύοντας μια πολιτική στάση;
Η κυβέρνηση Τραμπ ισχυρίζεται ότι το ΔΠΔ διοικείται από αυτούς που αποκαλεί παγκοσμιοποιητές
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Ο άνδρας εισήλθε στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι τίγρεις
Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ
«Προτείνω να αποκτήσουν νέο ηγέτη, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία»
Το περιστατικό οδήγησε τις ρωσικές αρχές στην επιβολή καραντίνας σε περίπου 200 άτομα
Διοχέτευση 4,8 εκατομμυρίων τόνων ρωσικού ντίζελ στην αγορά
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τις διαδοχικές επιθέσεις
Συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη στη φυλακή
Πύραυλος των Χούθι έπληξε το αεροδρόμιο - Διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας
Εκδόθηκε ταξιδιωτική ειδοποίηση
Μερικές ακυρώσεις παρατείνονται μέχρι την Δευτέρα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απαρίθμησε όσα θεωρεί διπλωματικές επιτυχίες του
«Άκουσα λίγα πράγματα, δεν ξέρω πολλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.