Κοσμος

ANSA: Ο Μπερλουσκόνι ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία

Τι αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπερλουσκόνι: Ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία», σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa
© EPA / Matteo Corner

Ιταλία: «Ο Μπερλουσκόνι ανταποκρίνεται θετικά στην αντιβιοτική θεραπεία», σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου ειδήσεων ANSA

«Ο Μπερλουσκόνι ανταποκρίνεται θετικά στην αντιβιοτική θεραπεία που του χορηγείται», έκαναν γνωστό πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος του «Καβαλιέρε», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «καταγράφεται ενθαρρυντική βελτίωση της υγείας του, σε σχέση με την χθεσινή ημέρα» και ότι «χρειάζεται πάντα μεγάλη προσοχή, αλλά η μορφή λευχαιμίας που διαγνώσθηκε στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα σπάνιο σε ηλικιωμένα άτομα».

«Υπάρχει πάντα ανησυχία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο Φεντέλε Κονφαλονιέρι, πρόεδρος του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Δίνει τη μάχη του, σαν λιοντάρι», πρόσθεσε ο πρωτότοκος γιός του Καβαλιέρε, ο Πιέρ Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Νωρίτερα, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Αντόνιο Ταγιάνι, δήλωσ εότι «η κατάσταση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι σταθερή, η νύχτα πέρασε ήρεμα».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπερλουσκόνι παρουσίασε πνευμονική λοίμωξη, η οποία οφείλεται σε λευχαιμία και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, στην φάση αυτή, την προβληματική λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ