- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ουκρανοί χάκαραν ρωσικό λογαριασμό και αγόρασαν sex toys αντί drone αξίας 25.000 δολαρίων
Ρώσος εθελοντής συγκέντρωνε χρήματα για τον πόλεμο
Ουκρανοί ακτιβιστές χάκαραν τον λογαριασμό Ρώσου επίδοξου αγοραστή drone - Του αγόρασαν σεξουαλικά βοηθήματα αξίας 25.000 δολαρίων.
Ουκρανοί ακτιβιστές δηλώνουν ότι παραβίασαν τον λογαριασμό διαδικτυακών αγορών ενός Ρώσου εθελοντή του στρατού, ο οποίος αγόραζε drone για τις δυνάμεις της Μόσχας και ξόδεψαν τα χρήματά του σε σεξουαλικά βοηθήματα.
Η ομάδα Kiber Sprotyv (Αντίσταση στον Κυβερνοχώρο) είπε ότι στόχευσε τον λογαριασμό του Μιχαήλ Λούτσιν στο AliExpress. Ο Λούτσιν υπήρξε φίλος του στρατιωτικού μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος σκοτώθηκε σε έκρηξη σε καφέ της Αγίας Πετρούπολης την Κυριακή.
Ο Λούτσιν συγκέντρωνε χρήματα για την αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών για τα ρωσικά στρατεύματα για να χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία.
«Είναι εγκληματίας πολέμου, εθελοντής, μπλόγκερ και τώρα ιδιοκτήτης δονητών», ανέφεραν οι χάκερς σε ανακοίνωσή τους, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα οθόνης που τους δείχνουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό του Λούτσιν στο AliExpress, ένα κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Πρόσθεσαν ότι ο Λούτσιν ήταν πλέον ιδιοκτήτης μιας «μοναδικής» συλλογής αξίας 25.000 δολαρίων, με χρήματα που «σχεδίαζε να ξοδέψει σε drones για τον ρωσικό στρατό».
💯🤣
— 🚀 🇫🇷 ArCaDi_💸DOGE (@arcadiisback) April 3, 2023
«Τώρα αντί για drones, θα πρέπει να στείλει φορτηγά γεμάτα δονητές, στραπόν και άλλα πολύτιμα αντικείμενα για τον ρωσικό λαό», ανέφεραν.
Ο Λούτσιν επιβεβαίωσε ότι το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και ο λογαριασμός του στο AliExpress παραβιάστηκαν από τους Ουκρανούς, αλλά ισχυρίστηκε ότι κατάφερε να πάρει πίσω τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε ξοδέψει – εκτός από σεξουαλικά βοηθήματα αξίας 17.000 ρουβλίων (195 ευρώ) που είχαν ήδη παραδοθεί.
Η Kiber Sprotyv, πάντως, είπε πως ο Λούτσιν λέει ψέματα για την επιστροφή των χρημάτων. Αργότερα, ο ίδιος έγραψε μια δεύτερη ανάρτηση στο Telegram, όπου έλεγε πως θα ανοίξει ένα sex shop στη Ρωσία και θα αγοράσει ακόμη περισσότερα drones από ό,τι είχε αρχικά προγραμματίσει.
Ο Ρώσος είπε επίσης ότι είναι «λυπηρό» που δεν υπάρχουν «αρκετοί πύραυλοι Kalibr» για να χτυπήσουν τους χάκερ.
(Με πληροφορίες του Politico)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ίλια Ρεμέσλο συνελήφθη ως ύποπτος για διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον στρατό
Υποστήριξε ότι η χώρα ακολούθησε «λανθασμένη πορεία» από τη δεκαετία του 1980
Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στα 13 κράτη-μέλη που πέτυχαν βελτίωση σε όλες τις συστάσεις
Άνιση μάχη με τις φλόγες για τους πυροσβέστες
Τα επόμενα βήματα μέχρι να αναλάβει την πρωθυπουργία
Mίλησαν στο CNN ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την απομάκρυνσή του
Η υπόθεση στραγγαλισμού και η σύλληψη δεκαετίες μετά
Βρέθηκε DNA του βρέφους πάνω στην ηλεκτιρκή συσκευή
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ξανά υποψήφιος για την πρωθυπουργία
Ο ιός όμως δεν έχει νικηθεί ακόμα, σύμφωνα με αξιωματούχους
Το πλήρωμα επιχείρησε να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό
Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες
Απίστευτες εικόνες από πολλές πολιτείες των ΗΠΑ
Σκληρή κριτική στη νεαρή ακτιβίστρια για το σύνθημα στη μπλούζα της
Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ
Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών
Τα υπέρ και τα κατά των σκανδιναβικών σχολικών προγραμμάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.