Κοσμος

Στην εντατική με καρδιολογικό πρόβλημα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Προσήλθε στο νοσοκομείο με δύσπνοια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στην εντατική με καρδιολογικό πρόβλημα
© EPA/Matteo Corner

Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται στην εντατική με καρδιολογικό πρόβλημα

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εισήχθη και πάλι σήμερα στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο στις 30 Μαρτίου, και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει ένα καρδιολογικό πρόβλημα.

Πηγή που πρόσκειται στον Ιταλό μεγιστάνα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Ο 86χρονος επικεφαλής της Forza Italia προσήλθε με δύσπνοια στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, ενώ θα ακολουθήσουν και περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάστασή του έχει πλέον σταθεροποιηθεί, ενώ σε λίγο θα τον επισκεφθεί η μεγάλη κόρη του, Μαρίνα.

Σημειώνεται ότι ο Μπερλουσκόνι είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο της Λομβαρδίας από την περασμένη Δευτέρα έως την περασμένη Πέμπτη για «ιατρικό τσεκ - απ» μετά την επανεμφάνιση ορισμένων προβλημάτων υγείας.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε νοσηλευτεί τον Σεπτέμβριο του 2020 για πνευμονία λόγω Covid-19 και τον επόμενο χρόνο εισήχθη αρκετές φορές για επιπλοκές που προέρχονται από την ίδια ασθένεια. Το 2016 ο Μπερλουσκόνι είχε κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και τρία χρόνια αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο έντερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ