Κοσμος

Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: Ποια είναι η «Γυναίκα 1» στην υπόθεση Τραμπ

Από τα Playmate του 1998 και τα πρωτοσέλιδα, στο Playboy Mansion και τη δεκάμηνη σχέση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: Ποια είναι η «Γυναίκα 1» στην υπόθεση Τραμπ
© Instagram

Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: Ποια είναι η «Γυναίκα 1» στην υπόθεση Τραμπ - Από τα Playmate του 1998 και τα πρωτοσέλιδα, στο Playboy Mansion και τη δεκάμηνη σχέση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο

Μπορεί η υπόθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ να επικεντρώνεται στην υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς αλλά ο εισαγγελέας αναφέρθηκε και σε μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν κυκλοφορήσει, ακόμα μία πληρωμή έγινε εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ στη «γυναίκα 1» – η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία είναι η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

Η ΜακΝτούγκαλ είναι πρώην μοντέλο του Playboy και, όπως και η κα Ντάνιελς, ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Τραμπ, η οποία διήρκεσε 10 μήνες. Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε ότι συνέβη ποτέ.

Τι γνωρίζουμε όμως για την ΜακΝτούγκαλ και πώς εμπλέκεται στην υπόθεση;

Γεννημένη στο Γκάρι της Ιντιάνα, πριν μετακομίσει στο Μίσιγκαν όταν ήταν παιδί, η ΜακΝτούγκαλ άρχισε για πρώτη φορά να κάνει μόντελινγκ σε διαγωνισμούς μαγιό στα 20 της χρόνια.

Έγινε μέλος του Playboy, όπου κέρδισε το βραβείο Playmate της χρονιάς το 1998 και ψηφίστηκε «Playmate της δεκαετίας του '90», δεύτερη μετά την Pamela Anderson.

Αργότερα εργάστηκε ως μοντέλο γυμναστικής και έγινε η πρώτη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Men's Fitness το 1999. Εμφανίστηκε επίσης σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε μικρότερους κινηματογραφικούς ρόλους, όπως ένα cameo στην ταινία του 2000 Charlie's Angels.

Το 2006, το περιοδικό New Yorker ανέφερε ότι σύμφωνα με την ίδια, γνώρισε τον Τραμπ στο Playboy Mansion στο Λος Άντζελες, όπου εκείνος ηχογραφούσε ένα επεισόδιο του «The Apprentice».

Αργότερα έγραψε ότι ο Τραμπ, ο οποίος ήταν παντρεμένος τότε, «αμέσως με συμπάθησε, συνέχισε να μου μιλάει – λέγοντάς μου πόσο όμορφη ήμουν κ.λπ.».

Η ΜακΝτούγκαλ ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Τραμπ είχαν σχέση 10 μηνών και ότι έβλεπαν ο ένας τον άλλον «τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα». Η ίδια περιέγραψε τη σχέση στο CNN ως ερωτική και συναινετική.

Το 2016, εν όψει των προεδρικών εκλογών, η ΜακΝτούγκαλ υπέγραψε συμφωνία αξίας 150.000 δολαρίων για να πει την ιστορία της αποκλειστικά στη National Enquirer.

Η συμφωνία της απαγόρευε να μιλήσει δημοσίως για την υποτιθέμενη σχέση της.

Ωστόσο, το άρθρο δεν δημοσιεύθηκε ποτέ και η ΜακΝτούγκαλ επιμένει ότι εξαπατήθηκε για να σιωπήσει σχετικά με τη σχέση.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι τα χρήματα, τα οποία καταβλήθηκαν στην ΜακΝτούγκαλ κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016, ισοδυναμούσαν με παράνομη συνεισφορά σε προεκλογική εκστρατεία. Στη National Enquirer επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 187.500 δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ