Κοσμος

Δίχρονο αγόρι από τη Φλόριντα βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλιγάτορας
© Unsplash

Φλόριντα: Δίχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα - Το χρονικό της υπόθεσης

Τραγική κατάληξη είχε ένα δίχρονο αγόρι που αγνοούνταν στη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα. Το αγόρι βρέθηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας το παιδί φαίνεται να το οδηγήσε στο σημείο ο πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία τόσο του γιου του όσο και της μητέρας του.

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», ανέφερε η δικαστική εκπρόσωπος Σάρα Μόλο για τον 21χρονο πατέρα του αγοριού, Τόμας Μόσλεϊ.

Όπως καταλήγουν οι Αρχές, ο Τόμας Μόσλεϊ φέρεται να πέταξε τον δίχρονο γιο του, Τάιλεν, στη λίμνη, προκαλώντας του «θανάσιμα τραύματα». Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρή η μητέρα του αγοριού στο διαμέρισμά της έχονταςπολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με το CNN, πριν βρεθεί η σύζυγός του νεκρή, ο Μόσλεϊ φέρεται να πήγε στο σπίτι της μητέρας του έχοντας σοβαρα τραύματα στα χέρια του, τα οποία προκλήθηκαν από πτώση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι.

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλει», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

Όσο και να έψαξαν στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί, ο δίχρονος γιος του ζευγαριού δεν βρισκόταν εκεί. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε λίγα μίλια μακριά από το σημείο και στο στόμα του υπήρχε και σώμα του άτυχου αγοριού.

Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ