Κοσμος

Νέα Υόρκη: Πολύωρη επιχείρηση για άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο (βίντεο)

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση διάσωσης άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση διάσωσης άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη © New York Post

Νέα Υόρκη: Απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο - Εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης

Περίπου οκτώ ώρες διήρκησαν οι διαπραγματεύσεις και η επιχείρηση διάσωσης άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη.

Το θρίλερ έλαβε τέλος όταν αστυνομικός κατάφερε να προσεγγίσει τον άνδρα, που ονομάζεται Ίαν Μίτσελ, κατεβαίνοντας από τον 32ο όροφο.

Σύμφωνα με την New York Post, ο Ίαν Μίτσελ απειλούσε να αυτοκτονήσει έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του το FBI για οικονομικό έγκλημα. Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της αστυνομίας και διαπραγματευτές, οι οποίοι συζητούσαν μαζί του προκειμένου να τον πείσουν να μην προχωρήσει στην απειλή του.

Video shows NYPD scale building to end 8-hour standoff with attempted jumper | New York Post

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο άνδρας, μετά το τέλος της επιχείρησης, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ο άνδρας που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη
Ο άνδρας που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο ουρανοξύστη © New York Post

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς το 2019 είχε κατηγορηθεί ότι παρουσιαζόταν ως μέλος μιας πλούσιας οικογένειες από την Τζαμάικα προκειμένου να πείσει ανυποψίαστους επενδυτές να του δώσουν χρήματα για ένα ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, hedge fund.

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ