Κοσμος

Kόμπι Μπράιαντ: Το Λος Άντζελες θα αποζημιώσει με 29 εκ. δολάρια την σύζυγο του Βανέσα

Για φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον νεκρό σύζυγο της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμπι Μπράιαντ: Συμβιβασμός $28.85 εκατ. για τις φωτογραφίες του από το δυστύχημα
© Luis Sinco / Los Angeles Times via Getty Images/Ιdeal Image

Kόμπι Μπράιαντ: Το Λος Άντζελες θα αποζημιώσει με 29 εκ. δολάρια την σύζυγο του Βανέσα 

Οι αρχές του Λος Άντζελες συμφώνησαν να αποζημιώσουν με 29 εκατομμύρια δολάρια (27,2 εκατομμύρια ευρώ) τη Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόμπι Μπράιαντ.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει μήνυση για συναισθηματικές βλάβες, φοβούμενη ότι αυτές οι εικόνες θα μπορούσαν κάποια μέρα να εμφανιστούν στο διαδίκτυο. Η κομητεία του Λος Άντζελες συμφώνησε την Τρίτη να της επιδικάσει 28,85 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει όλες τις αγωγές που σχετίζονται με το δυστύχημα.

Αυτό το ποσό περιλαμβάνει 15 εκατομμύρια που έχουν ήδη επιδικαστεί στη Βανέσα Μπράιαντ από δικαστήριο του Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2022 για τον ίδιο λόγο.

«Η ημέρα σηματοδοτεί την επιτυχία της θαρραλέας μάχης της κυρίας Μπράιαντ», δήλωσε ο δικηγόρος της, Λουίς Λι.

«Πολέμησε για τον σύζυγό της, την κόρη της και όλους εκείνους των οποίων τα μέλη των οικογενειών που τους έχασαν αντιμετωπίστηκαν με την ίδια ασέβεια. Ελπίζουμε ότι αυτή η δικαστική νίκη και ο συμβιβασμός θα βάλει τέλος σε αυτήν την πρακτική».

Οι φωτογραφίες μοιράστηκαν κυρίως μεταξύ των υπαλλήλων του σερίφη και της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας του Λος Άντζελες, μερικές φορές στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας, μεταξύ άλλων από ορισμένους υπαλλήλους που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια. Τις εικόνες του δυστυχήματος είδαν επίσης ορισμένες από τις συζύγους των υπαλλήλων και σε μία περίπτωση ένας μπάρμαν σε μπαρ όπου έπινε ένας βοηθός σερίφη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ