Κοσμος

Παραλίγο ατύχημα για τον Μπάιντεν: Στραβοπάτησε στα σκαλιά του Air Force One

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζο Μπάιντεν: Στραβοπάτησε καθώς ανέβαινε τις σκάλες προς το Air Force One
ΑΡΧΕΙΟ © EPA/MADE NAGI / POOL

Τζο Μπάιντεν: Στραβοπάτησε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του αεροπλάνου μετά την επίσκεψη στην πολωνία

Ένα νέο μικρό ατύχημα είχε ο Τζο Μπάιντεν μετά την επίσκεψή του στην Πολωνία. Τη στιγμή που ανέβαινε στο αεροπλάνο για την αναχώρησή του, κόντεψε να έχει ένα ατύχημα, καθώς στραβοπάτησε για ακόμη μία φορά στις σκάλες του Air Force One.

Την Τρίτη, η συνεργάτιδα του Αμερικανού προέδρου, καθώς αποβιβαζόταν από το Air Force One, έχασε την ισορροπία της, με συνέπεια να σωριαστεί στο έδαφος. Το σκηνικό επαναλήφθηκε, αλλά λίγο διαφορετικά, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν ανέβαινε τα σκαλιά για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και λίγο προτού φτάσει την πόρτα της εισόδου σκόνταψε.

Δεν είχε κανέναν δίπλα του, όμως δεν χρειάστηκε, αφού σχεδόν αμέσως σηκώθηκε και κινήθηκε γρήγορα στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι για τον 80χρονο πρόεδρο είχε μυστική πτήση, βράδυ αϋπνίας και δρομολόγιο 10 ωρών στα σύνορα Πολωνίας και Ουκρανίας με τρένο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν σκόνταψε πρώτη φορά στα σκαλιά του Air Force One.

Η πρώτη του πτώση ήταν μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε πέσει από το ποδήλατό του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY