Κοσμος

Έβαψαν περιστέρι για gender reveal party και εξόργισαν τις φιλοζωικές

Το ζώο έχει μεταφερθεί σε καταφύγιο για να το περιθάλψουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έβαψαν περιστέρι για gender reveal party και εξόργισαν τις φιλοζωικές

Νέα Υόρκη: Περιστέρι βάφτηκε ροζ για gender reveal party - Το ζώο έχει μεταφερθεί σε καταφύγιο για να το περιθάλψουν

Ένα μικρό περιστέρι που διεσώθη από πάρκο της Νέας Υόρκης ίσως είχε βαφτεί με ροζ μπογιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε gender reveal party, σύμφωνα με οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, όπως μεταδίδει το BBC.

Το περιστέρι εντοπίστηκε σε πάρκο του Μανχάταν και μεταφέρθηκε στο Ταμείο για Άγρια Πουλιά. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι.

«Ως οικόσιτο πτηνό που δεν μπορεί να βρει τροφή στη φύση, να πετάξει καλά ή να ξεφύγει από τα αρπακτικά, αυτό το μικρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες πριν το βάψουν. Ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπος το έσωσε στο πάρκο Μάντισον Σκουέρ και τώρα δέχεται φροντίδα σε ασφαλές περιβάλλον» επεσήμανε.

Απαντώντας σε χρήστη που ρώτησε για ποιον λόγο να βάψει κάποιος ένα περιστέρι, η οργάνωση απάντησε ότι «η αποκάλυψη φύλου είναι μια θεωρία που κερδίζει έδαφος».

Τα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ. Ζευγάρια που περιμένουν να αποκτήσουν παιδί διοργανώνουν μια γιορτή για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού τους πριν από την γέννηση.

Συνήθως, κόβουν μια τούρτα ή σκάνε μπαλόνια, όπου το χρώμα του κέικ ή του περιεχομένου του μπαλονιού –ροζ ή γαλάζιο– αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ