Κοσμος

Πώς ένα αγόρι που έπαιζε κρυφτό στο Μπαγκλαντές βρέθηκε στη Μαλαισία

Η ιστορία του δεν αφορούσε κύκλωμα εμπορίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαλαισία: Αγόρι που έπαιζε κρυφτό στο Μπαγκλαντές βρέθηκε σε κοντέινερ της χώρας
© Unsplash

Μαλαισία: Αγόρι που έπαιζε κρυφτό στο Μπαγκλαντές βρέθηκε σε κοντέινερ της χώρας

Στις 17 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων από ένα πλοίο του Μπαγκλαντές, το προσωπικό ενός λιμανιού της Μαλαισίας  σοκαρίστηκε όταν είδε ένα αδυνατισμένο και σε σύγχυση αγόρι να βγαίνει από ένα από τα εμπορευματοκιβώτια.

Το αγόρι δεν μιλούσε, ούτε καταλάβαινε την τοπική γλώσσα, οπότε η επικοινωνία μαζί του ήταν αδύνατη, όπως αναφέρει το CBS

Οι αρχές, υποπτευόμενες πως ήταν θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Αποδείχθηκε τελικά πως δεν επρόκειτο για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων ή για οποιοδήποτε έγκλημα για την ακρίβεια.

Ο 15χρονος Φαχίμ έπαιζερ κρυφτό με τους φίλους του στο Τσιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπήκε σε ένα κοντέινερ για να κρυφτεί και κατά λάθος κλειδώθηκε μέσα, οπότε και αποκοιμήθηκε. Στη συνέχεια, το κοντέινερ μεταφέρθηκε σε εμπορικό πλοίο για να σαλπάρει για τη Μαλαισία.

Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 11 Ιανουαρίου από το λιμάνι Chittagong και έφτασε στο λιμάνι Klang της Μαλαισίας στις 17 Ιανουαρίου.

Το αγόρι ήταν κλειδωμένο μέσα στο κοντέινερ για 6 ολόκληρες ημέρες και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Το πώς επέζησε 6 ημέρες χωρίς μια μπουκιά φαγητό ή νερό, εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για όλους.

Αργότερα, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ γίνονται διευθετήσεις για να τον στείλουν πίσω στο Μπαγκλαντές μόλις αναρρώσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ