Κοσμος

Ρον Τζέρεμι: Ο σταρ της βιομηχανίας του πορνό που κρίθηκε ανίκανος να δικαστεί

Το βαρύ κατηγορητήριο για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρον Τζέρεμι: Ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κρίθηκε διανοητικά ανίκανος να δικαστεί
© EPA/DAVID MCNEW/ POOL

Ρον Τζέρεμι: Κρίθηκε διανοητικά ανίκανος να δικαστεί για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατηγορείται

Διανοητικά ανίκανος να δικαστεί για τα σεξουαλικά εγκλήματα που κατηγορείται, κρίθηκε ο Ρον Τζέρεμι. Πιο συγκεκριμένα, τον Αμερικανό πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών βαραίνουν 34 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση - συμπεριλαμβανομένων 12 για βιασμό - σε διάστημα άνω των 20 ετών.

Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Ρόναλντ Σ. Χάρις, είπε ότι Τζέρεμι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις κατηγρορίες, καθώς πάσχει από «ανίατη νευρική κρίση».

Ο 69χρονος, που βρίσκεται στη φυλακή από το 2020, δήλωσε αθώος τον Αύγουστο του 2021, ενώ δεν ήταν παρών στην τελευταία ακρόαση. Οι εισαγγελείς είπαν ότι επιτέθηκε σε 21 γυναίκες - ηλικιών από 15 έως 51 ετών και τα αδικήματα έλαβαν χώρα σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα στην περιοχή του Λος Άντζελες και στο σπίτι του Τζέρεμι από το 1996 μέχρι το 2019. 

Οι δικαστικές διαδικασίες ανεστάλησαν πέρυσι αφού ο δικηγόρος του Τζέρεμι είπε ότι ο πελάτης του δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κελί του. Μετά τη δήλωση του δικαστή για την κατάσταση του Τζέρεμι, αναμένεται ακρόαση τον επόμενο μήνα, που θα κρίνει αν πρέπει να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο. 

 Σημειώνεται ότι οι Los Angeles Times ανέφεραν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Τζέρεμι είχε «σοβαρή άνοια».

Ο Ρον Τζέρεμι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών και έχει πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον 2.000 ταινίες από τη δεκαετία του ’70 μέχρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η συμμετοχή του σε αυτές τις ταινίες χάρισαν στον Ρον Τζέρεμι μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ, Γκίνες.

Το 2001 αποτέλεσε το θέμα του ντοκιμαντέρ: «Porn Star: O θρύλος του Ρον Τζέρεμι».

Ron Jeremy Talks Addiction to Adult Films; Drug Use in the Industry (Highlight)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ