Κοσμος

Η Ολίβια Κόλμαν αποκάλυψε τι «έκλεψε» από τα γυρίσματα του «The Crown»

Τι είπε για το βραβείο Όσκαρ που απέσπασε το 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ολίβια Κόλμαν αποκάλυψε τι «έκλεψε» από τα γυρίσματα του «The Crown»
© EPA/EDUARDO LIMA

«The Crown»: Η Ολίβια Κόλμαν αποκαλύπτει τι «έκλεψε» για ενθύμιο από τα γυρίσματα της σειράς

Η Ολίβια Κόλμαν κατάφερε και έκανε δικό της ένα ιδιαίτερο ενθύμιο πριν εγκαταλείψει τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, την οποία υποδύθηκε στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown».

Η τρίτη σεζόν της σειράς ξεκινά με την Ολίβια να κοιτάζει ένα γραμματόσημο με το πρόσωπό της.

Όπως είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο «The Graham Norton Show» τα πρώτα γυρίσματα που συμμετείχε για τη σειρά ήταν όταν καθόταν στο γραφείο της και έφτασε ένα γράμμα όπου επάνω είχε γραμματόσημο με το πρόσωπο της βασίλισσας και καθώς οι συντελεστές της σειράς κοιτάζουν όλες τις λεπτομέρειες, η Ολίβια Κόλμαν εξήγησε ότι το γραμματόσημο ήταν με το δικό της πρόσωπο ως βασίλισσα και όχι της Ελισάβετ.

Αφού το θαύμασε η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που μου είπε: "Δεν μου επιτρέπεται να το κάνω, αλλά πάρε αυτό"» κι έτσι η Κόλμαν πήρε το γραμματόσημο με το πρόσωπό της και το έβαλε στην τσέπη της

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο βραβείο Όσκαρ που απέσπασε το 2019 για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite». Όπως είπε στον οικοδεσπότη του σόου Γκράχαμ Νόρτον το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το έχει «στο ντουλάπι», εξηγώντας, «αισθάνομαι ότι είναι κάπως επιδεικτικό να το έχω έξω».

«Ήταν έξω τον πρώτο χρόνο», πρόσθεσε, «αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις, να ξεχάσεις ότι συνέβη και να συνεχίσεις να δουλεύεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ