Κοσμος

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ο μισογύνης TikToker για trafficking και βιασμό

Η κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ που προηγήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
andrew-tate

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη ο μισογύνης TikToker και ο αδελφός του για trafficking και βιασμό - Η κόντρα με την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter και το κουτί της πίτσας

Αστυνομικοί με πλήρη οπλισμό εισέβαλαν την Πέμπτη σε μια βίλα στην οποία διέμεναν ο Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν για να συλλάβουν τους Βρετανούς influencers με την κατηγορία της απαγωγής και του βιασμού.

Ο εμπαθής Tik Toker, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο μεγαλύτερος μισογύνης των social media, και ο αδελφός του συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Ρουμανία μετά από καταγγελίες για εμπορία ανθρώπων, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent.

Βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς οπλισμένους με πολιορκητικούς κριούς και όπλα να σαρώνουν τη βίλα προτού συλλάβουν τον Τέιτ. Τα αδέρφια φέρονται να είχαν κρατήσει δύο νεαρές γυναίκες -μια με αμερικανική υπηκοότητα και μια Ρουμάνα- μέσα στη βίλα παρά τη θέλησή τους τον Απρίλιο, όπου υπέστησαν «σωματική βία και ψυχικό εξαναγκασμό», όπως ανέφερε η Daily Mail.

Η «κόντρα» με την Γκρέτα Τούνμπεργκ πριν τη σύλληψη - Τι πραγματικά συνέβη με το κουτί της πίτσας 

Όπως ο ίδιος ο Τέιτ υπερηφανεύεται, διαθέτει ιδιωτικό τζετ, το οποίο και χρησιμοποιεί για να αλλάζει χώρες πολύ συχνά και να κάνει διακοπές σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη.

Έχοντας βάση τη Ρουμανία, ωστόσο, οι Αρχές της χώρας περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ήδη, τον Απρίλιο 2022 είχαν πραγματοποιήσει έφοδο στη συγκεκριμένη βίλα και είχαν καταρτίσει σχέδιο παρακολούθησης των κινήσεων του μισογύνη ράπερ, ο οποίος είχε φροντίσει να δώσει «σημεία ζωής» στη Ρουμανία μέσω των social media.

Ειδικότερα, είχε ανεβάσει εικόνες από περιοχές στη Ρουμανία, οι οποίες διασταυρώθηκαν μέσω Google Street View. Οι αστυνομικοί γνώριζαν πού κρύβεται και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον συλλάβουν.

Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν η κόντρα του Τέιτ με την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter, η οποία έγινε viral -ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το κουτί της πίτσας. Ο ράπερ ενημέρωσε την Τούνμπεργκ με περίσσια ειρωνεία πως διαθέτει 33 αυτοκίνητα και κατά πόσο συμβάλει στην καταστροφή του περιβάλλοντος, εισπράττοντας την «πληρωμένη» απάντηση της νεαρής ακτιβίστριας. Όταν, όμως, θέλησε να απαντήσει και εκείνος στην Τούνμπεργκ, έκανε μία ανάρτηση, στην οποία φαίνεται το κουτί από μία πίτσα, η οποία εδρεύει στο Βουκουρέστι. Η ρουμανική αστυνομία, όμως, δεν περίμενε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να πιάσει τον μισογύνη ράπερ, καθώς γνώριζε από πριν πού κρυβόταν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ