Κοσμος

«Σταθείτε πάνω σε μια εφημερίδα κι έτσι, θα μονώσετε τα πόδια σας»: Η περίεργη συμβουλή του Πρίγκιπα Άντριου σε μια γυναίκα για το κρύο

Ο δεύτεροτοκος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Άντριου
Ο πρίγκιπας Άντριου © EPA/Mike Spinks

Πρίγκηπας Άντριου: Η συμβουλή του σε μια γυναίκα για να προστατευτεί από το κρύο

Ο πρίγκιπας Άντριου θέλησε να μιλήσει σε μια γυναίκα που βρισκόταν έξω από το κτήμα Σάντριγχαμ και κρύωνε ώστε να προστατευτεί από το κρύο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο πρίγκιπας συνομίλησε με τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της ετήσιας χριστουγεννιάτικης πεζοπορίας της βασιλικής οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ ο Δούκας της Υόρκης ξεκινούσε με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την πεζοπορία, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής για την παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνομίλησαν για λίγα λεπτά με τον κόσμο και ανάμεσά τους βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία ρωτήθηκε από τον πρίγκιπα Άντριου αν κρυώνει.

Όταν εκείνη του απάντησε ότι τα πόδια της είναι κρύα, ο δούκας της Υόρκης θέλησε να της δώσει μια συμβουλή για να... ζεσταθεί. Πιο συγκεκριμένα της είπε: «Γνωρίζετε ότι το κόλπο είναι να πάρετε μια εφημερίδα; Σταθείτε πάνω σε μια εφημερίδα κι έτσι, θα μονώσετε τα πόδια σας».

Η γυναίκα απορημένη από την «πρωτότυπη» συμβουλή τον ευχαρίστησε για την οδηγία κι απομακρύνθηκε. Άνδρας που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, δήλωσε στη DailyMail πως μάλλον δεν έδειχνε να πείθεται πως κάτι τέτοιο θα είχε αποτέλεσμα. «Δεν νομίζω ότι η γυναίκα θα εφαρμόσει τη θεωρία του σύντομα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το 2022 δεν ήταν καλή χρονιά για τον πρίγκιπα

Άντριου αφού εκτός ότι έχασε την μητέρα του η ίδια του στέρησε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο της αυτού βασιλικής υψηλότητος, ενώ του αφαιρέθηκαν όλοι οι τιμητικοί στρατιωτικοί τίτλοι του και οι θεσμοί που τελούσαν υπό την προστασία του.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ