Κοσμος

L’Echo για Εύα Καϊλή: Κατασχέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της στις Βρυξέλλες

Το βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι συνελήφθη και ο πατέρας της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εύα Καΐλή - Το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ και η είδηση για τη σύλληψή της - Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της στις Βρυξέλλες

Στην Εύα Καϊλή και στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ αναφέρεται η βελγική εφημερίδα «L’ Echo», επισημαίνοντας ότι στο σπίτι που μένει η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σακούλες με χρήματα.

«Σακούλες με χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή, αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, η οποία θα περάσει τη νύχτα σε κελί» αναφέρει χαρακτηριστικά η βελγική εφημερίδα, επικαλούμενη δικαστικές πηγές στις Βρυξέλλες.

Νωρίτερα, η είδηση που μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η Έυα Καϊλή συνελήφθη στις Βρυξέλλες, προκάλεσε αναστάτωση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι έχει συλληφθεί και ο πατέρας της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβούλιου. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε την Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και το ίδιο έπραξαν και οι Σοσιαλδημοκράτες.

Το δημοσίευμα της βελγικής «L' Echo» για την Εύα Καϊλή και τις τσάντες με τα χρήματα στο σπίτι της στις Βρυξέλλες

Αναφερόμενη στην ασυλία που έχει ως ευρωβουλευτής η Εύα Καϊλή, η βελγική εφημερίδα l’ Echo διευκρινίζει ότι με βάση το καταστατικό η μόνη περίπτωση για να αρθεί ήταν να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω. Γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε η έφοδος από τη βελγική αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.