Κοσμος

Νικ Κάρτερ: Ο τραγουδιστής των Backstreet Boys μηνύθηκε για τον βιασμό ανήλικης

Τι καταγγέλλει η 39χρονη σήμερα Σάνον Ρουθ

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Νικ Κάρτερ
© EPA / BRITTA PEDERSEN

Νικ Κάρτερ: Μήνυση κατά του τραγουδιστή των Backstreet Boys - H καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης το 2001

Μήνυση κατά του Νικ Κάρτερ κατέθεσε γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι όταν ήταν 17 ετών, το 2001, έπεσε θύμα βιασμού από τον τραγουδιστή των Backstreet Boys κατά τη διάρκεια περιοδείας του συγκροτήματος.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, το ABC αποφάσισε να μην προβάλλει το χριστουγεννιάτικο σόου «A Very Backstreet Holiday» με τους Backstreet Boys που γυρίστηκε αυτόν τον μήνα στο Λος Άντζελες. Το σόου ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στο ABC στις 14 Δεκεμβρίου, με τους Νικ Κάρτερ, Κέβιν Ρίτσαρντσον, Αλεξάντερ Τζέιμς ΜακΛιν, Μπράιαν Λίτρελ και Χάουι Ντόροου να ερμηνεύουν επιτυχίες από το 10ο άλμπουμ τους «A Very Backstreet Christmas».

Νικ Κάρτερ: Τι υποστηρίζει η Σάνον Ρουθ στη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση

Η 39χρονη σήμερα Σάνον Ρουθ υπέβαλε μήνυση κατά του Νικ Κάρτερ για σεξουαλική κακοποίηση. Όπως υποστηρίζει η επίθεση διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2001 μετά από συναυλία των Backstreet Boys στην Τακόμα της Ουάσινγκτον στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

Ο Μάικλ Χολτζ, δικηγόρος του τραγουδιστή, σε δήλωσή του που κοινοποίησε σε ΜΜΕ ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος, αλλά και εντελώς αναληθής».

Η Σάνον Ρουθ, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το καταγγελόμενο περιστατικό. Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Κάρτερ αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ζήτησε χυμό μήλου, αλλά ο Κάρτερ φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».

Nick Carter accused of sexually assaulting a minor in 2001

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ