Κοσμος

Νεκρός σε χαντάκι στις ΗΠΑ γιατρός που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ασθενών κατά τη νάρκωση

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Οι καταγγελίες των γυναικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κατηγορούμενος γιατρός Eric Andrew Salata
© Youtube

Eric Andrew Salata: Νεκρός ο κατηγορούμενος γιατρός για βιασμό ασθενών - Οι αποδιδόμενες πράξεις και τα ευρήματα των Αρχών

Νεκρός σε χαντάκι κοντά στο σπίτι του βρέθηκε ο γιατρός Έρικ Άντριου Σαλάτα. Ο 54χρονος είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο γυναικών ενώ βρίσκονταν σε αναισθησία και υποβάλλονταν σε αισθητικές επεμβάσεις.  

Ο Δρ Έρικ Άντριου Σαλάτα από τη Νάπολη κατηγορήθηκε στις 21 Νοεμβρίου για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες 51 και 73 ετών, ενώ τους είχε χορηγηθεί αναισθησία. Την Τρίτη, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Collier επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος γιατρός εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα με την Daily Beast, το σώμα του Έρικ Άντριου Σαλάτα βρέθηκε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, αφού το βραχιολάκι με το οποίο παρέμενε εκτός φυλακής δεν είχε κουνηθεί για αρκετές ώρες τη Δευτέρα. Η αστυνομία ανακάλυψε το σώμα του γιατρού με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και ένα όπλο κοντά. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σαλάτα άφησε δύο σημειώσεις, τις πιστωτικές του κάρτες και τη βέρα του στο σπίτι του. Η αστυνομία τόνισε ότι ο θάνατός του δεν έχει κριθεί ακόμη ως αυτοκτονία επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή, όμως, τα στοιχεία συγκλίνουν σε αυτήν την εκδοχή. 

Τι υποστήριξαν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν 

Η 51χρονη γυναίκα, που υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον γιατρό, είπε στους ερευνητές ότι της χορήγησε αέριο γέλιου κατά τη διάρκεια προεγχειρητικής διαδικασίας τον περασμένο μήνα, όταν εκείνη τον ένιωσε να αγγίζει μέρη του σώματός της που δεν θα έπρεπε. Κατέθεσε ακόμη ότι όταν τον ρώτησε για το τι έκανε, εκείνος σταμάτησε. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε περισσότερο αέριο και της πρόσφερε ένα άγνωστο διαυγές υγρό - πιθανώς τεκίλα - να πιει, με αποτέλεσμα να μεθύσει και να λιποθυμήσει. Η ίδια γυναίκα υποστήριξε ακόμη ότι είδε τον Σαλάτα να της κάνει στοματικό σεξ και να διεισδύει. 

Η άλλη καταγγέλλουσα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Σαλάτα τη βίασε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ιατρείο του.  Ο δικαστής που ασχολήθηκε με την υπόθεση είχε ορίσει εγγύηση 100.000 δολαρίων για τον Σαλάτα, ο οποίος πλήρωσε εγγύηση σε μετρητά στο δικαστήριο και βγήκε από τη φυλακή. 

Naples Doctor Accused of Drugging and Sexually Abusing Patients

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY