Κοσμος

Γυναίκα συνάντησε ξανά τους γονείς της 51 χρόνια μετά την αρπαγή της

Η οικογένειά της δεν σταμάτησε ποτέ τις έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς της 51 χρόνια μετά την αρπαγή της
© Facebook / We found Melissa

Φορτ Γουόρθ: Η επανένωση γυναίκας με την οικογένειά της 51 χρόνια μετά την αρπαγή της από την baby-sitter

Ένα «θαύμα» πριν από τα Χριστούγεννα ήταν για μία οικογένεια στο Φορτ Γουόρθ η επιστροφή μέλους της μετά από 51 ολόκληρα χρόνια. Η Melissa Highsmith χάθηκε όταν την απήγαγε μια μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονιών της το 1971.

Τότε ήταν μόλις 22 μηνών και η αστυνομία «σάρωνε» κάθε περιοχή για να μπορέσει να την εντοπίσει, αξιοποιώντας κάθε πιθανή πληροφορία που θα οδηγούσε στο να επιστρέψει και πάλι στους γονείς και τα αδέλφια της. Τελικά, πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ζούσε στην ίδια περιοχή από όπου εξαφανίστηκε με το όνομα Melanie Walden. Με ένα τεστ DNA επέστρεψε και πάλι στην οικογένειά της. 

«Το ότι βρήκαμε τη Melissa ήταν καθαρά λόγω DNA, όχι λόγω οποιασδήποτε εμπλοκής της αστυνομίας ή του FBI, ανάμειξης podcast ή ακόμα και ιδιωτικών ερευνών ή εικασιών της οικογένειάς μας», έγραψε η Sharon Highsmith στο Facebook. Οι γονείς της Melissa τη συνάντησαν για πρώτη φορά μετά από πέντε δεκαετίες το Σάββατο.

Posted by Victoria Highsmith on Sunday, November 27, 2022

«Είναι καλό να βλέπω πώς έμοιαζα ως μωρό», λέει η Melissa καθώς κάθεται δίπλα στους γονείς της, κοιτάζοντας φωτογραφίες της που δεν έχει ξαναδεί. Η Melissa, τώρα 53 ετών, επιστρέφει με τους γονείς της για πρώτη φορά από τότε που την απήγαγαν σε ηλικία μόλις 22 μηνών. «Είναι συντριπτικό, αλλά ταυτόχρονα, είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα στον κόσμο», λέει η Melissa.

Η μητέρα της, Atla Apantencl, εξακολουθεί να τα σκέφτεται όλα όσα έγιναν. «Απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι δεν θα την ξαναδώ». Ο Τζέφρι Χάισμιθ, ο πατέρας της, θυμάται τη στιγμή που άκουσε ότι βρέθηκε η κόρη του. «Είπαν "Μπαμπά, είναι ζωντανή" και άρχισα να κλαίω... μετά από 51 χρόνια, είναι τόσο συγκινητικό».

Posted by Victoria Highsmith on Sunday, November 27, 2022

Τελικά, ένα τεστ DNA από το 23AndMe συνέδεσε τα παιδιά της Melissa με την οικογένειά τους. Όταν η οικογένειά της επικοινώνησε μαζί της στο Facebook, η Melissa σκέφτηκε ότι ήταν απάτη στην αρχή. «Ο πατέρας μου μού έστειλε μήνυμα στο messenger και μου είπε «Ξέρεις, 51 χρόνια έψαχνα την κόρη μου». Όλο αυτό το διάστημα, η Μελίσα δεν ήξερε ποτέ ότι η πραγματική της οικογένεια την έψαχνε. Στη συνέχεια συμφώνησε να κάνει ένα τεστ DNA και την Ημέρα των Ευχαριστιών επανενώθηκε με τον αδελφό και τους γονείς της.

Melissa Highsmith, missing for 51 years, found in Fort Worth

Με πληροφορίες από CBS

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ