Κοσμος

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ζητούσε από ηθοποιό να συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο αφού την βίασε

Άλλη μια κατάθεση που «καίει» τον άλλοτε μεγαλοπαραγωγό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χάρβει Γουάινστιν
Ο Χάρβει Γουάινστιν © ΕPA

Χάρβεϊ Γουαϊνστιν: Ζητούσε τρίο μετά από βιασμό 

Η Νορβηγίδα ηθοποιός Nατάσια Μάλθε δήλωσε ότι συνάντησε το παραγωγό με μια άλλη γυναίκα στο ξενοδοχείο Peninsula στο Μπέβερλι Χιλς τον Απρίλιο του 2008. Καταθέτοντας στη δίκη για τη σεξουαλική επίθεση του Γουάινστιν, το μοντέλο που έγινε ηθοποιός είπε ότι την εξαπάτησαν να πάει στη σουίτα του ξενοδοχείου του πρώην μεγαλοπαραγωγού με το πρόσχημα ότι θα της μιλούσε για έναν ρόλο σε ταινία.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, μια άλλη γυναίκα ήταν ήδη μέσα μαζί του. «Προσπαθούσαν να με πείσουν να κάνω ένα τρίο μαζί τους», είπε η Μάλθε κλαίγοντας. «Είχα ήδη πει ότι δεν ήθελα. ... Και αυτή η γυναίκα που νομίζω ότι είναι πόρνη, λέει: "Ω, είναι τόσο ντροπαλή" και αυτή και ο Γουάινστιν γελούσαν».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η Μάλθε -μια από τις πολλές γυναίκες που κατέθεσαν για την σεξουαλική κακοποίηση του παραγωγού- είπε ότι το περιστατικό συνέβη δύο μήνες αφότου ο Γούαινστιν φέρεται να τη βίασε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, περίπου την ίδια εποχή με τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών το 2008.

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξέσπασε σε κλάματα γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Η παραπάνω κατάθεση έρχεται αφότου η Τζένιφερ Σίμπελ Νιούσομ, ντοκιμαντερίστρια και σύζυγος του κυβερνήτη της Καλιφόρνια κατέθεσε κλαίγοντας ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη βίασε το 2005, εποχή που η ίδια προσπαθούσε να χτίσει την καριέρα της ως παραγωγός και ηθοποιός.  

Η 48χρονη σήμερα γυναίκα περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Γουάινστιν και τον βιασμό για τον οποίο κατηγορεί τον άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ. Κατέθετε επί 2,5 ώρες ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, πολλές φορές κλαίγοντας. 

Η διαδικασία ξεκίνησε ζητώντας της να αναγνωρίσει τον Γουάινστιν, για τα πρακτικά. «Φορά κοστούμι, μπλε γραβάτα και με κοιτάζει», είπε με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό της. «Ξέρει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ξέρει ότι δεν είναι συναίνεση», φώναξε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ