Κοσμος

Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος: Η γνωριμία στη Μύκονο κατέληξε σε γάμο

Οι σκέψεις για δεύτερη τελετή στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος: Η γνωριμία στη Μύκονο κατέληξε σε γάμο (εικόνες)
Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος © Instagram

Η Τίφανι Τραμπ και ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπούλος παντρεύτηκαν στη Φλόριντα

H μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, παντρεύτηκε τον Μάικλ Μπούλος στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Ο πρώην πρόεδρος συνόδευσε την κόρη του ενώ στο πλευρό της βρέθηκε τόσο η μητέρα της νύφης, Μάρλα Μέιπλς, όσο και η νυν σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια. Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο της έπαυλης, στολισμένο με εκατοντάδες λουλούδια, και ξεκίνησε γύρω στις 5 το απόγευμα.

Το ζευγάρι και οι γονείς
Το ζευγάρι και οι γονείς © Instagram

Η 29χρονη Τίφανι και ο 25χρονος Λιβανέζος Μάικλ Μπούλος χόρευψαν αγκαλιασμένοι μια διασκευή του κομματιού «Dancing in the Moonlight», ενώ λίγο αργότερα, πολλοί φιλοι και συγγενείς του ζευγαριού ανέβηκαν στην πίστα για να χορέψουν πλάι στο ζευγάρι.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της νύφης που, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, χόρεψαν το Strangers in the Night του Φρανκ Σινάτρα.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού χρονολογείται από το καλοκαίρι του 2018, όταν η Τίφανι έκανε διακοπές με τη Lindsay Lohan στη Μύκονο. Τον Ιανουάριο του 2021 ο Μάικλ Μπούλος της έκανε πρόταση γάμου στον κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου με ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο Μάικλ Μπούλος είναι διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμους του νιγηριανού ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, ο οποίος ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Γεννήθηκε στο Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι με την Τίφανι.

Λόγω της γνωριμίας του ζυεγαριού στην Ελλάδα και γενικά την αγάπη τους για διακοπές στα ελληνικά νησιά, πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μίαδεύτερη τελετή στο εξωτερικό, με την Τίφανι να εξετάζει την Ελλάδα ως πιθανό γαμήλιο προορισμό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ