Κοσμος

Πάστορας η γυναίκα που κατηγορεί τον Γουόρεν Μπίτι για βιασμό - Τι καταγγέλλει (βίντεο)

Η γνωριμία με τον σταρ του Χόλιγουντ όταν ήταν ανήλικη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kristina Charlotte Hirsch: Η πάστορας για την καταγγελία περί βιασμού από τον Warren Beatty - Το βίντεο στο Youtube

Πριν από τέσσερα χρόνια, η πάστορας Kristina Charlotte Hirsch μιλούσε σε βίντεο στο Youtube για τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον ηθοποιό Warren Beatty ενώ ήταν ανήλικη, το 1973. Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, το βίντεο ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. 

«Το 1973 ήμουν μια 14χρονη παρθένα και γνώρισα τον Γουόρεν Μπίτι στα γυρίσματα του Parallax View», λέει η Kristina Charlotte Hirsch σε ένα βίντεο στο YouTube το 2017. «Από την άνοιξη του 1973 μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο του 1974, συνέχισα μια σχέση που πίστευα ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αν και ήταν έγκλημα αυτό που διέπραττε ο Beatty βάζοντάς με να κάνω στοματικό σεξ, με έβλαψε συναισθηματικά τα τελευταία 44 χρόνια», είπε.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η Hirsch τη Δευτέρα, ο Beatty «χρησιμοποίησε τον ρόλο, την ιδιότητα και τη δύναμή του ως γνωστός σταρ του Χόλιγουντ για να αποκτήσει πρόσβαση, να χειραγωγήσει, να εκμεταλλευτεί και να εξαναγκάσει τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών», το 1973 ενώ ζούσε στο Λος Άντζελες. H πάστορας δεν ανέφερε ονομαστικά τον Beatty στη μήνυση, αλλά αναφέρεται στους ρόλους και τις διακρίσεις του. Στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι η φερόμενη κακοποίηση της προκάλεσε «βαριά συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική δυσφορία, συμπεριλαμβανομένης της ταπείνωσης, της ντροπής και της ενοχής».

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, κάνει μια έκκληση να μιλήσει με τον Άντερσον Κούπερ του CNN για να δημοσιοποιήσει την ιστορία της. «Ο χρόνος μας είναι ο χρόνος του Θεού και η υπομονή μας είναι αρετή», πρόσθεσε. «Με τη χάρη του Θεού, ζητάμε από όλα τα αρπακτικά, τους παιδεραστές… και όλους όσους δεν είναι καλά, παρακαλούμε να μετανοήσουν και να ζητήσουν συμβουλή. Στο όνομα του Ιησού προσευχόμαστε. Ευχαριστώ», καταλήγει. 

Με πληροφορίες από New York Post