Κοσμος

Ουκρανός στρατιώτης εξουδετερώνει νάρκη με ένα κλαδί πεύκου (βίντεο)

Ο ύπουλος κίνδυνος που αφήνουν πίσω τους οι Ρώσοι κατά την υποχώρησή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουκρανός στρατιώτης εξουδετερώνει ρωσική νάρκη, χρησιμοποιώντας ένα κλαδί δέντρου
Ουκρανός στρατιώτης εξουδετερώνει ρωσική νάρκη, χρησιμοποιώντας ένα κλαδί δέντρου © YouTube/Telegraph

Ρωσο-ουκρανικός Πόλεμος - Οι Ρώσοι αφήνουν πίσω τους νάρκες - Καρέ καρέ η εξουδετέρωση νάρκης από Ουκρανό στρατιώτη

Ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος συνεχίζεται για 9ο μήνα, με ΗΠΑ και Γερμανία να ασκούν πιέσεις στην Ουκρανία να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Στο πεδίο της μάχης οι συγκρούσεις δεν σταματούν, με τους Ουκρανούς να ρίχνουν το βάρος των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Χερσώνα στα νότια της χώρας, φροντίζοντας παράλληλα να «ασφαλίσουν» το Χάρκοβο και τις περιοχές στην Ανατολική Ουκρανία που ανακατέλαβαν κατά τη διάρκεια της προέλασής τους.

Την ίδια στιγμή η κατάσταση στο Ντονμπάς (Ντονέτσκ και Λουχάνσκ) παραμένει ρευστή, με το ρωσικό πυροβολικό να βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές.

Στις περιοχές που υποχωρούν, οι Ρώσοι, εκτός από τανκς, στρατιωτικά οχήματα και πολεμοφόδια, αφήνουν πίσω τους και νάρκες. Στο βίντεο που ακολουθεί, Ουκρανός στρατιώτης χρησιμοποιεί ένα μεγάλο κλαδί από πεύκο, προκειμένου να πυροδοτήσει από απόσταση ασφαλείας μια νάρκη.

Ukrainian soldier detonates mine with a large stick

Τον Ιούνιο του 2022 στην Ουκρανία μια νάρκη στην Οδησσό είχε σκοτώσει λουόμενο σε παραλία. Το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ