Κοσμος

«Μπορεί να είμαι γκέι»: Ο Κάρολος στην Νταϊάνα όταν τον ρωτούσε γιατί δεν κάνουν σεξ

Η ταραχώδης σχέση τους μέσα από μαρτυρίες του προσωπικού του παλατιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρολος και Νταϊάνα στη Γαλλία το 1988
Κάρολος και Νταϊάνα στη Γαλλία το 1988 © EPA/MARCEL MOCHET

Η απάντηση του Καρόλου στη Νταϊάνα όταν τον ρωτούσε γιατί δεν κάνουν σεξ - Οι μαρτυρίες του προσωπικού

Λίγο πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι στις 8 Νοεμβρίου, στη δημοσιότητα δόθηκε η βιογραφία «The King: The Life of Charles III», την οποία υπογράφει ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν και αναφέρεται στη ζωή του βασιλιά Καρόλου.

Μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου αποτελεί φυσικά ο γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε τόσο «εύφλεκτος» που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας είχαν εκφράσει ανησυχίες για σκηνικά έντασης.

Μάλιστα, ένα από τα μέλη του προσωπικού του Καρόλου αναφέρει πως θυμάται την Νταϊάνα «να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα».

«Τον κυνηγούσε στους διαδρόμους, τις σκάλες, από δωμάτιο σε δωμάτιο», γράφει ο Άντερσεν.

«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση, από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984», σύμφωνα με τη βιογραφία.

«Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», φέρεται να απάντησε ο Κάρολος κάποια φορά.

Τα σκηνικά έντασης δεν έλειπαν όσον αφορά και τη διαδοχή στο θρόνο, με τον Κάρολο να απαιτεί σεβασμό φωνάζοντας στην Νταϊάνα «Ξέρεις ποιος είμαι» και την ίδια να απαντά «ένα γ@#$! ζώο είσαι, δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς, ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ