Κοσμος

Κόρμακ Ροθ: Πέθανε στα 25 του ο γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ - Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram

«Η ζωή είναι μικρή», έγραψε ο μουσικός που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε ο Κόρμακ Ροθ, γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ - Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας για τον μουσικό που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.
Ο Κόρμακ Ροθ, μουσικός και γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ, πέθανε σε ηλικία 25 ετών © EPA/Sebastien Nogier

Πέθανε ο Κόρμακ Ροθ, γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ - Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας για τον μουσικό που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.

Ο Κόρμακ Ροθ, μουσικός και γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ, πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Ο κιθαρίστας και συνθέτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά κύτταρα τρίτου σταδίου τον Νοέμβριο του 2021. Πέθανε στις 16 Οκτωβρίου 2022.

«Ήταν μια άγρια ​​και ηλεκτρική μπάλα ενέργειας και το πνεύμα του ήταν γεμάτο φως και καλοσύνη», αναφέρεται σε δήλωση της οικογένειάς του.

«Όσο άγριος κι αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη έρχεται κατά κύματα, όπως και τα δάκρυα και τα γέλια, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε. Ένα ακατάσχετο και χαρούμενο και άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα ένας άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε».

View this post on Instagram

A post shared by CORM (@cormacroth)

Ο Ροθ είχε ανακοινώσει τη διάγνωση στο Instagram. Διευκρίνισε ότι ο καρκίνος που είναι γνωστός ως χοριοκαρκίνωμα του είχε αφαιρέσει τη μισή ακοή, 60 κιλά βάρους και την αυτοπεποίθησή του.

«Η ζωή είναι μικρή», έγραψε. «Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ. Να είσαι καλά και πήγαινε στο γιατρό. Γ@μ@ τον καρκίνο».

Στην τελευταία του ανάρτηση, ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε τον Αύγουστο, ευχαρίστησε τους followers του για την υποστήριξή τους. «Δεν μπορείς πάντα να διαλέξεις τη μοίρα σου», είπε. «Δεν μπορείς πάντα να διαλέξεις το μέλλον σου».

Ο Κόρμακ Ροθ κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Python» το 2018 και βοήθησε επίσης στη μουσική για την ταινία του 2020 «New Order», του Μισέλ Φράνκο. Είχε επίσης κυκλοφορήσει μουσική στο Soundcloud.

Η οικογένειά του τον αποκάλεσε «έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και εξαιρετικό μουσικό, του οποίου το πάθος και η αγάπη για τη μουσική εκτείνεται στην περίοδο κατά την οποία η κιθάρα του ήταν μεγαλύτερη από εκείνον».

Πρόσθεσαν: «Με τα λόγια του Κόρμακ: «Φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε».

Τον χαμό του Κόρμακ Ροθ πενθούν οι γονείς του, Τιμ Ροθ και Νίκι Μπάτλερ, και αδελφός του, Χάντερ Ροθ.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ